Forum » Operacijski sistemi » Vizualni problem z namizjem XP???prosim pomoč
Vizualni problem z namizjem XP???prosim pomoč
Gromovnik ::
Pozdravljeni.
Zanima me če kdo ve kako odpraviti napako ki je sam ne znam.
Na namizju pod ikonami je tekst in rob ikone obarvan modro in ne prozorno kot je običajno, ker me to moti (da se ne vidi ozadje slike okoli napisa ampak modro ozadje), i rad zadevo ponastavil a nič ni rešilo zadeve zato vas prosim za pomoč ker menim da je zadeva verjetno preprosta ampak ni v obsegu mojih izkušenj.
Hvala vsem.
Lep pozdrav
Zanima me če kdo ve kako odpraviti napako ki je sam ne znam.
Na namizju pod ikonami je tekst in rob ikone obarvan modro in ne prozorno kot je običajno, ker me to moti (da se ne vidi ozadje slike okoli napisa ampak modro ozadje), i rad zadevo ponastavil a nič ni rešilo zadeve zato vas prosim za pomoč ker menim da je zadeva verjetno preprosta ampak ni v obsegu mojih izkušenj.
Hvala vsem.
Lep pozdrav
Saintek ::
Pojdi v Nadzorno ploščo --> System --> zavihek Dodatno --> Učinkovitost delovanja (nastavitve) --> Vizualni učinki
pa obkljukaj spodnji dve kljukici mogoče bo to rešitev
pa obkljukaj spodnji dve kljukici mogoče bo to rešitev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ozadje pri snemanjuOddelek: Programska oprema | 1145 (906) | vorantz |
» | Predelava ozadja v videuOddelek: Zvok in slika | 1784 (1510) | St235 |
» | [c++] stil kodiranja, informativnoOddelek: Programiranje | 1955 (1771) | CCfly |
» | Še ena psihološka fora... huda! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6984 (5695) | Keyser Soze |
» | Nova stran o elektrotehniki.Oddelek: Omrežja in internet | 1930 (1456) | JLP |