» »

Zakaj ne tiska barv?

Zakaj ne tiska barv?

BlackHole ::

Tiskam si članke z interneta. Imam barvni printer HP 670C, nastavljen na barvno tiskanje in kljub temu, da je ponekod barvni tisk, mi ga natisne črnobelo. Zakaj?

cekr ::

Tam kjer maš nastavitve za Color, imaš vklopljen izpis v Print in Grayscale. Izklopi to nastavitev pa bo zadeva delovala.

Imam Xp-je, samo ne vem kje bi to nastavil. Pogledal sem pod "Select printing preferences" in potem pod printing quality. Samo tam je nastavljeno "truecolor".:\

MadMax ::

Probaj natisnit self-test printerja (pri prizganem istocasno pritisni oba gumba-ce se ti ugasne, probaj znova, dokler ti ne natisne strani).
Ce tudi tu ni barv, se je barvna glava zasusila/izpraznila/pokvarila.
Aja: med tem postopkom sploh ni pomembno, ali je comp prizgan-pravzaprav printer sploh ne rabi bit priklopljen drugam kot na elektriko.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Testa še sicer nisem sprobal, samo a ni logično, da bi tam ko bi moral biti barvni tekst, potemtakem bilo tam slabo natisnjeno ali pa sploh nič. V mojem primeru pa tiska, kot da bi bilo nekje nastavljeno na črnobelo.

MadMax ::

Potem si pa vzemi tistih 10 minut, odinstaliraj in na novo instaliraj printer, da bos dobil defolt nastavitve, ki bi morale delat...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
810167606 (1023) Baltazar:
»

tiskalnik - ne tiska barv

Oddelek: Pomoč in nasveti
185287 (4667) krepki
»

barvni laserski printer - multi naprava

Oddelek: Kaj kupiti
385720 (3451) mailer
»

Generičen odgovor HP-jevega CRM-ja