Forum » Pomoč in nasveti » Disk pomoč
Disk pomoč
OCCULT ::
Zdravo.
Mam namreč en problem ko priklopim zunanji disk mi računalnik kar šteka ali pa se pojavi SAFE MODE.
Ko parkrat restatrtam gre stvar naprej vendar trokira miška in počasi še PC zatrokira.
Disk imam pa;
WD Western Digital
MDL : WD2000JS-98NCB1
DATE : 04 MAR 2006
DCM : DSCACT2AA
200GB
SERIAL ATA
WD P/N : WD2000JS-98NCB1
To piše na disku ozadaj.
V System ko pogledam device menenger je vse OK brez klicajev in uprašajev disk je viden sam ko stvar zaženem trokira in na začetku trikrat štrkne.
Zgleda ,da niso pravi driverji sem iskal po netu sam nise nič našel ali mi lahko gdo prosim priskrbi ali da link za ta driver zelo bi bil hvaležen če je to to.
Ko pa pride gdaj do diska vidim vse na njemu in ko stisnem kakšno mapo stvar zatrokira.
Gdaj mi pa napiše kao naj pogledam ,če je disk pravilno povezan vendar je.
Hvala za pomoč.
Lp
Damir
Mam namreč en problem ko priklopim zunanji disk mi računalnik kar šteka ali pa se pojavi SAFE MODE.
Ko parkrat restatrtam gre stvar naprej vendar trokira miška in počasi še PC zatrokira.
Disk imam pa;
WD Western Digital
MDL : WD2000JS-98NCB1
DATE : 04 MAR 2006
DCM : DSCACT2AA
200GB
SERIAL ATA
WD P/N : WD2000JS-98NCB1
To piše na disku ozadaj.
V System ko pogledam device menenger je vse OK brez klicajev in uprašajev disk je viden sam ko stvar zaženem trokira in na začetku trikrat štrkne.
Zgleda ,da niso pravi driverji sem iskal po netu sam nise nič našel ali mi lahko gdo prosim priskrbi ali da link za ta driver zelo bi bil hvaležen če je to to.
Ko pa pride gdaj do diska vidim vse na njemu in ko stisnem kakšno mapo stvar zatrokira.
Gdaj mi pa napiše kao naj pogledam ,če je disk pravilno povezan vendar je.
Hvala za pomoč.
Lp
Damir
Occult
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCI-E sata kontrolerOddelek: Kaj kupiti | 848 (758) | NazgulRR |
» | kaj mi je skurlo?Oddelek: Strojna oprema | 929 (929) | Pyr0Beast |
» | Temperatura diskaOddelek: Strojna oprema | 1845 (1590) | zavajon |
» | nVidia GeForce N6600GTOddelek: Kaj kupiti | 1093 (937) | GeForce_man |