Forum » Operacijski sistemi » Windows XP na Compaq 9715b
Windows XP na Compaq 9715b
raketa ::
Pozdravljen,
Kupil sem prenosnika HP Compaq 6715b in imam gor samo FreeDOS pa nobenega CD-ja z driverjim. Zdaj me pa zanima kaj naštimati v DOS setupu da navadno naloži windowse. Ker men Visto naloži navadno sam je prešvoh računalnik, za XP-eje mi pa formatira particijo za NTSF pol pa ko bi mogel začeti snemati Xpeje mi pa napiše da NTRDL is missing.
V čem je težava?
Hvala za odgovor.
Kupil sem prenosnika HP Compaq 6715b in imam gor samo FreeDOS pa nobenega CD-ja z driverjim. Zdaj me pa zanima kaj naštimati v DOS setupu da navadno naloži windowse. Ker men Visto naloži navadno sam je prešvoh računalnik, za XP-eje mi pa formatira particijo za NTSF pol pa ko bi mogel začeti snemati Xpeje mi pa napiše da NTRDL is missing.
V čem je težava?
Hvala za odgovor.
5er--> ::
Probaj menjat Windows XP setup CD z enim novejšim.
Glej, da nimaš med namestitvijo priklopljenega nobenega zunanjega diska, USB ključka, diskete...
Zbriši vse particije in ustvari novo na katero namesti WinXP-je.
PS: saj nisi nič navijal, ne?
Glej, da nimaš med namestitvijo priklopljenega nobenega zunanjega diska, USB ključka, diskete...
Zbriši vse particije in ustvari novo na katero namesti WinXP-je.
PS: saj nisi nič navijal, ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Instalacija XP brez disketarjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1210) | Easy D |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2167 (1741) | SavoS |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1356) | @ljash |
» | Problem pri zagonu v Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1327 (1229) | Kick-L |
» | Inštalacija WinXP ->100 prvičOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1542) | recoil |