Forum » Programska oprema » WINDOWS XP SP3
WINDOWS XP SP3
norfeks ::
Pozdrav,
Ima ze morda kaksne izkusnje z SP3 za XPje... ?
Se splaca probat... deluje vse kot bi moralo... ?
Ima ze morda kaksne izkusnje z SP3 za XPje... ?
Se splaca probat... deluje vse kot bi moralo... ?
michel ::
Uradno ga sploh še ni ( Windows XP SP3 Pushed Back to 2008)
Na travniku pa najdeš neke verzije. Pa sej ga sploh ne rabiš, daš gor SP2 pa updejtaš zadevo.
Na travniku pa najdeš neke verzije. Pa sej ga sploh ne rabiš, daš gor SP2 pa updejtaš zadevo.
norfeks ::
na enem trackerju sem zasledil...
pol sem pa kar mislil da je že uradno zun... ker je pisalo da je bil izdan 8.8.2007 :)... sam je tk cool... nimam nobenih problemov z windowsi... in že kar 2 leti nisem rabil reinstalirat windowsov... tk da me je sam mal zanimalo... kar je tak novega v SP3 :)...
pol sem pa kar mislil da je že uradno zun... ker je pisalo da je bil izdan 8.8.2007 :)... sam je tk cool... nimam nobenih problemov z windowsi... in že kar 2 leti nisem rabil reinstalirat windowsov... tk da me je sam mal zanimalo... kar je tak novega v SP3 :)...
Mavrik ::
SP3 (še) ne obstaja. Tisto kar na travniku najdeš pod imenom SP3 je samo skupek windows update popravkov + kakšen tweak program ki ti lahko tako lepo sesuje Windowse da je veselje. Ne tega delat.
The truth is rarely pure and never simple.
#000000 ::
Пакет обновлений для операционной системы Windows XP с установленным Service Pack 2. Представляет собой инсталлятор, который включает в себя все официальные исправления, выпущенные Microsoft с момента последнего релиза сервисного пакета под номером два. Предназначен для установки на рабочую систему, что в свою очередь избавляет от необходимости делать глобальную переустановку.
Čim vidm tele grablce in poleg napis winows xp, instinktivno potimam če je še tošl v žepu
To je isto, kot bi Zastava vpoklicala Audi-je Q7 zaradi zamenjave klučavnic. LP
Čim vidm tele grablce in poleg napis winows xp, instinktivno potimam če je še tošl v žepu
To je isto, kot bi Zastava vpoklicala Audi-je Q7 zaradi zamenjave klučavnic. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP - prva izdaja, kje dobiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 3148 (2090) | StarMafijec |
» | Windows XP Service Pack 3 !!! Wiiii!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 10610 (5031) | bluefish |
» | Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14853 (8820) | solatko |
» | Operacijski sistem win XP3Oddelek: Operacijski sistemi | 1744 (1275) | jat2406 |
» | Windows XP Service Pack 3Oddelek: Programska oprema | 3245 (2213) | d0rK |