Forum » Pomoč in nasveti » Zadetek na freeloto
Zadetek na freeloto
primzx ::
Zdravo
sem v zelo kočljivem stanju. Na internetu sm zadel okrog 1. Milion dolarjev, in mam zj probleme pri validaciji(kam mi nakažejo, osebne podatke,... ). Problem je v tem da oni zahtevajo druge plačilne kartice visa in mastercard. Js nimam nic od tega, navadna aktiva-maestro. Mene bo konc in bom crku ce ne dobim pravega odgovora.
Vprašanje: kako naj mi oni nakažejo keš? In predvsem kam naj ga mi nakažejo?
P. S. Zadeva je resnična in ni nategvancija. Zadeva je potekala na https protoklu in certeficiranem secure strežniku. Si/files/cek115nqr. Png ček
Prosm za čimprejšni odgovor!
Primzx
sem v zelo kočljivem stanju. Na internetu sm zadel okrog 1. Milion dolarjev, in mam zj probleme pri validaciji(kam mi nakažejo, osebne podatke,... ). Problem je v tem da oni zahtevajo druge plačilne kartice visa in mastercard. Js nimam nic od tega, navadna aktiva-maestro. Mene bo konc in bom crku ce ne dobim pravega odgovora.
Vprašanje: kako naj mi oni nakažejo keš? In predvsem kam naj ga mi nakažejo?
P. S. Zadeva je resnična in ni nategvancija. Zadeva je potekala na https protoklu in certeficiranem secure strežniku. Si/files/cek115nqr. Png ček
Prosm za čimprejšni odgovor!
Primzx
- polepsal: OmegaBlue ()
mtosev ::
Haha dobil si nic. Hint scam
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
m.i.h.a. ::
itaq
http://www.velocityreviews.com/forums/t219117-p-is-freelotocom-real.html
če si internet dobil šele pred kratkim, se boš moral navadit na takšne oslarije
*hehe model pa že čisto navdušen.......no pa so šle sanje o novem avtu/hiši/počitnicah/....
http://www.velocityreviews.com/forums/t219117-p-is-freelotocom-real.html
če si internet dobil šele pred kratkim, se boš moral navadit na takšne oslarije
*hehe model pa že čisto navdušen.......no pa so šle sanje o novem avtu/hiši/počitnicah/....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
Se prav je vse skup nategvancija al kaj? Najprej sm šeu gledat telefonsko st. ce jo majo, da lahko pokličem, pa jo sploh nism najdu.lol. Sam dost resn vse skup zgledat no.
m.i.h.a. ::
lahko narediš tako kot tisti na mojem linku...piši oz forwardiraj mail na pravi freeloto in boš dobil odgovor....katerega pa že poznaš, žal
Sem jim že poslal. Sam nekej mi potem povej. KAko to, da je stran na HTTPSju?Ok najbrž jo lahko nardiš na tem protokolu za đabe, al je treba kaj dodelat al krkol?
MihaFirst ::
To je pač enkripcija navadnega HTTP protokola - kolikor jst razumem... ni kot da bi kupil domeno. In če nekje zagledaš HTTPS, še ne pomeni da gre za nekaj resnega/pomembnega...
LjubimPeezde ::
ti avtore teme: ko si zadel dobitek bi moral verjetno še nakazati par dolarjev za storške ne? Šele potem bi "dobil" denar kaj
Azrael ::
Prosim popravi povezavo ali naredi novo do slike, ker ti tista v prvem postu ne dela.
Drugače pa zaradi fake milijonov so se že zgodile hude tragedije. Ne veseli se prezgodaj in nikar ne razpošiljaj številk kreditnih kartic, dokler ne boš 200% prepričan, da je stvar resnična, saj je v 99.999...% to navadna prevara.
Drugače pa zaradi fake milijonov so se že zgodile hude tragedije. Ne veseli se prezgodaj in nikar ne razpošiljaj številk kreditnih kartic, dokler ne boš 200% prepričan, da je stvar resnična, saj je v 99.999...% to navadna prevara.
Nekoč je bil Slo-tech.
crazin' ::
Osebno lahko potrdim, da je ta free lotto čista nategavščina. Zgodba je v kratkem takša: svak je brskal po netu in za foro kao izpolnil tiste listke oz. številke na free lotto in se kao registriral. Čez 3 dni so prav tako bili vsi navdušeni, kako so zadeli miljon dolarjev in še imajo možnost da zadanejo 10.000$ in še oh in sploh avto in potovanje,.... da ne naštevam naprej. Seveda je prav tako takoj začel nazaj pošiljat potrditvene maile in odpisali so mu, da se mora k njim osebno (telefonsko) javit v roku enega tedna. Seveda pa zraven normalno ni objavljena nobena telefonska številka. Da bi mu dokazala, da je vse skupaj fake, sem še sama izpolnila kupončke, in se registrirala na free lotto. Normalno sem tudi jaz zadela popolnoma enake stvari kot on. Ko so mi začeli pošiljat potrditvene maile, na nobenega nisem odgovorila in stvar se je zame zaključila. Pri svaku pa še ne. Ker je nekaj krat odgovoril nanjihov mail, so seveda mislili da bo easy target. Ne bi verjela kaj se je nato zgodilo, če mi svak nebi pokazal dohodnega klica iz USA. Ker je pri registraciji navedel tel. št. so ga po enem tednu ko se na potrditveni mail ni več javil klicali. Ogovoril ga je "prijeten ženski glas", seveda v angleščini. Začela mu je razlagat, kaj vse je zadel, da pa najprej potrebujejo številko njegove visa kartice. Takrat mu je hvalabogu vse postalo jasno. Zato, bi želela vsem "free lotto " naivnežem sporočiti da smo na free lotto vsi vedno zadeli enako in imeli vsi enake možnosti da nam "izpraznijo" kreditne kartice:))).
Tilen ::
Pretiravate. Kako ti bojo pa izpraznili ce samo poves stevilko kartice? Saj se vedno potrebujes geslo ipd za transakcije...
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
mte ::
Tilen: geslo? Edina stvar, ki jo rabijo zraven je še "security code" trimestna številka, po kateri te verjetno istočasno vprašajo. Ime in priimek imajo, datum poteka kartice pa ni nek hud problem.
lp
lp
zk_eu ::
hahaha kako budalo sem, jst sem bi biu bogat že od teh nagrad, škoda ko jih nism dvigno.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Dej nehejte. Je biu natega in to velik. Prvič men se sploh ni sanal da gre za kj tacga. Verjetno se mi je zdelo, ker mi je mtka rekla, da so to pravi čeki in da te izdajajo v USA. Sam nekej mi potem ni jasn. ZAKAJ FOLK TO DELA? Js sm se počutu tacga kretena in jeznga do konca.
lp
lp
LapD ::
Če grem zdej gledat stare mejle bi z denarjem verjetno lahko že konkuriral šejkom ;> Thats why they call it spam!
Matev ::
ZAKAJ FOLK TO DELA?
verjetno zato da dobi kaj denarja
sicer pa: greh je naivnežu pustiti njegov denar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč Coinbase (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 12422 (1196) | tomaz- |
» | paypal visa debitOddelek: Loža | 2585 (2481) | FoxKnox |
» | Paypal - vdor v račun - pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10178 (6548) | Ales |
» | EuromillionsOddelek: Loža | 9103 (5780) | meho7 |
» | Email hoax ali Bill Gates dobi po zepu?Oddelek: Loža | 2106 (1753) | Avenger |