Forum » Pomoč in nasveti » XP - VISTA - VISTA
XP - VISTA - VISTA
X-es ::
hejla
neki bi uprašal... neki se mzamučkal pri instalaciji 2h operacijskih sistemov in saj sedaj dela vse ok ampak bri tam ko mores OS izbrat je tko:
erlier version of windows
windows vista
windows vista
zdej ta druga je prava ta tretjo pa se bi rad znebi!!!
ma kdo idejo kako hvala za unaprej in LP
neki bi uprašal... neki se mzamučkal pri instalaciji 2h operacijskih sistemov in saj sedaj dela vse ok ampak bri tam ko mores OS izbrat je tko:
erlier version of windows
windows vista
windows vista
zdej ta druga je prava ta tretjo pa se bi rad znebi!!!
ma kdo idejo kako hvala za unaprej in LP
Jst ::
V root direktoriju operacijskega sistema, kateri zažene boot loader (npr: "c:") ima datoteko "boot.ini". Pazi kaj delaš z njo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
5er--> ::
Nekako dvomim, da bo našel datoteko boot.ini, če uporablja Vistin boot loader.
Najlažje bo, če to urediš s kakšnim programčkom kot je VistaBootPro
Najlažje bo, če to urediš s kakšnim programčkom kot je VistaBootPro
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5er--> ()
hvala se muredil ;)
da ne odpiram nove teme imam se eno vprasanje v zvezi z visto
sedaj imam dva operacijska sistema... ko grem u CPje so xpji kao instalirani na c
ko grem u visto je vista instalirana na c... v xpejih je vistin C = V.. in v vist je xpjin C enak E
ne razumem kako je mozno da to deluje.. ali je zaradi tega sistem manj stabilen?????
da ne odpiram nove teme imam se eno vprasanje v zvezi z visto
sedaj imam dva operacijska sistema... ko grem u CPje so xpji kao instalirani na c
ko grem u visto je vista instalirana na c... v xpejih je vistin C = V.. in v vist je xpjin C enak E
ne razumem kako je mozno da to deluje.. ali je zaradi tega sistem manj stabilen?????
ker danes se mi je ze 3 sesula....
zdej sem nastimal particijo kot primary ne logical upam da je blo to narobe
zdej sem nastimal particijo kot primary ne logical upam da je blo to narobe
in lih kar je spet ponovno u sesutju... ko odprem recimo mediaplayer mi napise nek error 65535 nwm kaj in zdej vem da ko bom resetiral ne bo se vec zadnala :S
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: X-es ()
bom hvala...
ampak nevem ko mam sam visto instalirano je use ql :S
kaj ima lahko kaj veze uni genuine fora.. ki mam kao cracck ma nevem ce celo uno ne za***be cel sistem :S
drugace a grem čitat uno tnx
ampak nevem ko mam sam visto instalirano je use ql :S
kaj ima lahko kaj veze uni genuine fora.. ki mam kao cracck ma nevem ce celo uno ne za***be cel sistem :S
drugace a grem čitat uno tnx
opeter ::
Ejej, ni čudno, da se sesuje. Piratska kopija... ne saj vem, se šalim.
Verjetno se ti ne sesuje zaradi Genuine Check-a, ampak zaradi gonilnikov, morda pa napake v strojni opremi...
Verjetno se ti ne sesuje zaradi Genuine Check-a, ampak zaradi gonilnikov, morda pa napake v strojni opremi...
hmm ne vrjamem... pc mam skor nou... in ce mam sam visto instalirano je ok.. ce pa mam xp + vista pa mi to dela :S in se sm ugotovu da to mi zacne delat ko mi kao updejta windowse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.ini vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2088 (1442) | ta_ki_tke |
» | 2 XP-ja na istem diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 1109 (1022) | BIG_Yack |
» | Vista Buisiness in XP Professional skupajOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (1336) | 5er--> |
» | Windows Vista and Windows XP DUAL BOOTOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1660) | EagerWolf |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1760 (1362) | Paramedic |