Forum » Programska oprema » PROSIM NASVET
PROSIM NASVET
scenic ::
Instaliral sem XP-je in sedaj imam problem s programom za pečenje.
Win on mi ne dela, Nero mi ne prepozna regenerirane serijske številke, dela mi samo BS gold, ki sem ga dobil s pekačem Sony CRX 1611.
Pa še nekaj težko peče pri 16x hitrosti in mi sfučka kar dosti ploščkov. Sicer sedaj pečem pri manjših hitrostih včasih pa vseeno pomislim, da s pekačem morda ni vse v redu.
Rad bi pa še pomoč in sicer imajo XP-ji eno funkcijo, ki pomaga da postane program kompatibilen z njimi.
Kje ga najdem?
Hvala že v naprej.
Win on mi ne dela, Nero mi ne prepozna regenerirane serijske številke, dela mi samo BS gold, ki sem ga dobil s pekačem Sony CRX 1611.
Pa še nekaj težko peče pri 16x hitrosti in mi sfučka kar dosti ploščkov. Sicer sedaj pečem pri manjših hitrostih včasih pa vseeno pomislim, da s pekačem morda ni vse v redu.
Rad bi pa še pomoč in sicer imajo XP-ji eno funkcijo, ki pomaga da postane program kompatibilen z njimi.
Kje ga najdem?
Hvala že v naprej.
Han ::
Če imaš WinOnCD 3.8 Power Edition, si namesti uradni XP patch, pa bo delal.
V WinXP je včasih dobro izklopiti vgrajeno "peko".
Kompatibilnost za določen program nastaviš tako, da izbereš lastnosti (Properties) zanj (desno klikneš na recimo Nero.exe) in določiš "Compatibility mode".
V WinXP je včasih dobro izklopiti vgrajeno "peko".
Kompatibilnost za določen program nastaviš tako, da izbereš lastnosti (Properties) zanj (desno klikneš na recimo Nero.exe) in določiš "Compatibility mode".
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Problemi s pekači.. ali s softwarom... gre za DVD PEČKE :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (1248) | GTi |
| » | Memorex CDji - Is it live or is it Memorex? - opozorilo pred nakupom (slike)Oddelek: Kaj kupiti | 1791 (1317) | TICKO |
| » | problem z Recorder Bufferjem pri višjih hitrostihOddelek: Pomoč in nasveti | 2406 (2201) | ERGY |
| » | Kako odrezati nekaj Mb pri divx-uOddelek: Zvok in slika | 1162 (1040) | iration |
| » | TEAC W540E mi prepočasi peče ! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5229 (4272) | sidney |