Forum » Programska oprema » kateri program za delat inštalacije?
kateri program za delat inštalacije?
Klemenn ::
torej mam kakše program in bi rabil da mi iz datotek naredi inštalacijo! se to da? s čim? kako je z vnašanju v register?
Spajky ::
NitroSetup http://www.nitrobit.com/NitroSetup.htm freeware probaj, če ti odgovarja...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
LoneWolf ::
Priporocam Inno Setup, gotovo en izmed najboljsih brezplacnih instalacijskih programov. Profesionalne instalacije, third-party dodatki (IDE okolje in razsiritve), tekoc razvoj, polna izvorna koda (Delphi) in priznan avtor (Jordan Russell, Toolbar97 in Toolbar2000).
Klemenn ::
ok bom dll bom že vidu ko bom celo to rabu.nisem mislu da bo to tok hitr! kako je pa z vnašanjem v registru? recimo ko snemaš kakšno igro kak polj vneseš v register?
GaPe ::
Vsak izmed teh programov vsebuje pomoč in tam vse piše kako in kaj ;).
Don't steal! The government hates competition.
[t502] ::
Tale Inno Setup je cudn. Sem mu dal naj skompresira "Directory\*.*" (ja path je obstajal) pa mi sploh ni dodal podmap...nima recursive searcha :(
Al je mogoce kaksna finta (samo ne mi rect dodaj mapo po mapo)? V helpu nisem nic zasledil.
Al je mogoce kaksna finta (samo ne mi rect dodaj mapo po mapo)? V helpu nisem nic zasledil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Visual Basic] Aplikacija deluje nepopolnoOddelek: Programiranje | 1141 (925) | bajsibajsi |
» | Pomoč - visual basic - proti plačiluOddelek: Programiranje | 1264 (900) | borut_p |
» | Inštaler, kateri ?Oddelek: Programiranje | 1208 (1097) | l0g1t3ch |
» | Inno installerOddelek: Programiranje | 866 (731) | Lukeatluke |
» | Kako ustvariti Setup.exe??Oddelek: Programska oprema | 1546 (1266) | Jackass |