Forum » Pomoč in nasveti » mozilla firefox problem
mozilla firefox problem
salabajs ::
elow.
mene pa zanima zakaj se mi spletne strani v mozilli ne odpirajo. tudi ce grem na google.com - mi pokaze samo tisto okno da je dovoljeni cas potekel (enako je pri vseh straneh). v ie pa mi normalno vsako stran odpere. sem poskusil firefoxa dol zbrisat (dodaj odstrani programe) in ga na novo instalirat pa je enako. ve kdo v cem je problem?
lp.
mene pa zanima zakaj se mi spletne strani v mozilli ne odpirajo. tudi ce grem na google.com - mi pokaze samo tisto okno da je dovoljeni cas potekel (enako je pri vseh straneh). v ie pa mi normalno vsako stran odpere. sem poskusil firefoxa dol zbrisat (dodaj odstrani programe) in ga na novo instalirat pa je enako. ve kdo v cem je problem?
lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nepravilna pretvorba DOCX v PDFOddelek: Pomoč in nasveti | 3837 (3666) | Hayabusa |
» | dodajanje straniOddelek: Izdelava spletišč | 2527 (2409) | gforce |
» | Linkanje: Kako narediti link na flash strani ki bo vodil na normalno html stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2562 (2472) | croatia21 |
» | Vsi ki bi radi vedeli kako se izdela spletna stran v JaviOddelek: Izdelava spletišč | 2273 (1989) | Tody |
» | Izdelava spletišča v FlashuOddelek: Izdelava spletišč | 2364 (2038) | [MYTiX] |