Forum » Omrežja in internet » Prosim za pomoč pri vzpostavitvi internetne povezave
Prosim za pomoč pri vzpostavitvi internetne povezave
asdfasdf ::
Prosim za pomoč pri vzpostavitvi internetne povezave (AmisDSL). Modem povezujem z računalnikom. V navodilih mi piše: Zdaj povežite računalnik z modemom. Uporabite okrogel, debelejši mrežni kabel. Na hrbtni strani modema vključite kabel v vtičnico številka 1, pri vašem računalniku pa ga vključite v vhod za mrežni kabel. V navodilih za računalnik pa najdem samo t.i. vhod za tel. linijo (piše tel.vtičnica -računalnik) Ne vem, če je to pravi vhod?
- spremenil: asdfasdf ()
Matheeew ::
Pusti navodila od računalnika.
Obrni računalnik in poglej kam paše kabel.
Sicer pa 080 20 10 pa ti bojo pomahal
Obrni računalnik in poglej kam paše kabel.
Sicer pa 080 20 10 pa ti bojo pomahal
gregaster ::
verjetno boš morall nabavit mrežno kartico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gregaster ()
asdfasdf ::
mrežno kartico sem že kupil, kabel sicer paše v t.i. vhod za tel. linijo. Najbrž bo kar v redu (počakat bo treba na aktivacijo) na 080 mi niso znal konkretno povedat
Bakunin ::
Preberi Slo-Tech članek o "kablih" in bos tako ločil RJ-45 ["ta debel"] od RJ-11 ["telefonskega"] kabla.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podaljševanje UTP kabla (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 28249 (13978) | denisbegood |
» | prenapetostna zaščitaOddelek: Kaj kupiti | 15253 (11719) | mojca |
» | SIOL ali AMIS? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 22952 (16723) | Tydek |
» | Zaščita pred strelo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8977 (7379) | AngelOfDeath |
» | Kako priklopit 2 računalnika na isti adsl račun?Oddelek: Omrežja in internet | 2451 (2100) | gumby |