» »

Dual OS

Dual OS

_Mortal_ ::

Trenutno imam win2k. Rad bi si inštaliral 98, ker si tega os-ja ne mislim brisat sem se odločil za dvojno varjanta win2k in 98. Zdej me zanima nekaj. A kob izbral na zagonu win98 in pršu notr a bom jz rabu tud za win98 inštalirat gonilnike za vse stvari(grafično,zvočni....)
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

bastadu ::

Če boš inštaliral Win98 poleg 2k boš moral seveda vse ponovno inštalirati z driverji za win9x, kajti to je čisto tako, kot bi imel na mašini samo 98, le da ob zagonu izbiraš med win98 in win2k. Seveda pa boš najverjetneje imel kar precej težav z dual bootom, ker inštaliraš win98 po 2k in ne obratno. Drugo težavo boš imel, če imaš win2k že na C:\ particiji, saj kolikor jaz vem, win98 zahtevajo C: particijo, drugače sploh naj ne bi delali...

whatson ::

To je zdaj ze tvoja 2. tema z takim glupim naslovom.

Če bi mel možnost bi te zdaj bannal. :D

lp
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

Sergio ::

spremenjen naslov teme. vzdržite se takih.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Gh0st ::

Če imaš Windows 2000 potem imaš tudi NTFS particijo, kar pomeni da ne boš mogel gor poganjat Win98, ki uporabljajo FAT32. Razen če z Partition Magicom ali Notron Ghostom pomanjšaš particijo in nardiš še eno, in nanjo potem namestiš Win98 ter jo formatiraš na FAT32. Potem imaš v Win2k tkole:
System Properties --> Advanced --> Startup and Recovery, ter tam nastaviš Dual boot.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako instalirati dva operacijska sistema

Oddelek: Pomoč in nasveti
132124 (1902) Ziga Dolhar
»

Kako na nov naložiš win98 če maš zravn še winXP?

141864 (1641) franc3e
»

boot.ini

131872 (1666) Red_Mamba
»

win98 za NTFS particijo

81095 (960) bastadu
»

2 op. sistema