Forum » Pomoč in nasveti » win98 za NTFS particijo
win98 za NTFS particijo
Kaboom ::
že imam inštalirane WIN98 in že imam inštalirane Win2000 Server na NTFS particiji, ker ne morem dostopat v win98, ker so bili zbrisani boot fajli, hočem obnovit win98 in jih tako vsilit v boot meni, ampak se nočejo inštalirat ker imam prvo © particijo kot NTFS... kaj mi je narediti ?
kak naredit da se bojo win98 dali inštalirat, boljša pa je rešitev, kako vsilit win98 v boot meni, sem že poskusil dat v meni, pa nočejo štartat, ker nekaj kao manjka...
kak naredit da se bojo win98 dali inštalirat, boljša pa je rešitev, kako vsilit win98 v boot meni, sem že poskusil dat v meni, pa nočejo štartat, ker nekaj kao manjka...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
bastadu ::
Mislim, da morajo biti Win98 na prvi particiji (torej C:), drgač jih ne boš spravu v delovanje...
Loki ::
Yup, Win98 morejo bit na C:\ particiji, ki more bit obvezno tudi FAT/ FAT 32 (!), ce pa hoces brat/ pisat s pogonov NTFS, si pa oglej tole.
Ce imas ze Win 2000, zakaj moras imeti se 98?
Ce imas ze Win 2000, zakaj moras imeti se 98?
I left my wallet in El Segundo
drajverov za ATI ISA tv tuner ni za win2000/xp/nt
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
za bastada :
ROBERTO "Ce imas ze Win 2000, zakaj moras imeti se 98?"
JAZ "drajverov za ATI ISA tv tuner ni za win2000/xp/nt"
...kaj vse zveš, če vse prebereš...
(v glavnem, že formatiram, četrtič v mescu...)
ROBERTO "Ce imas ze Win 2000, zakaj moras imeti se 98?"
JAZ "drajverov za ATI ISA tv tuner ni za win2000/xp/nt"
...kaj vse zveš, če vse prebereš...
(v glavnem, že formatiram, četrtič v mescu...)
Spajky ::
Kaboom; poglej z W98boot diskom, katero particijo ti Dos vidi prvo in ce imas ze na njej instalirane W98, poglej na kateri crki /particiji/ so. Potem pejdi na drug PC in na svez FD skopiraj IO.SYS in MSDOS.SYS, zadnjega editiraj, da ti poti kazejo na W98 in v biosu nastimaj boot najprej iz A:/. Vstavi disketo in restartaj PC in bi se trebali zbuditi tvoji W98....Namrec Win9x so v resnici lahko na poljubni particiji, tudi logicni, le navedena fajla morata biti na primarni DOS/fat32 particiji. Ce zdej redko uporabljas W98 jih bos pac startal z disketo..Pri instalacijah/particioniranju si pac napravil napako, da si nisi rezerviral npr.par deset Mb kot DOS C paticijo in jo imel samo za generalno boot particijo...
bastadu ::
Aja se opravičujem, res nisem natančno bral... jaz sem imel včasih podoben problem pri skenerju, ki mi je delal samo v 9x, pa sem imel win2k in win98 gor...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako na nov naložiš win98 če maš zravn še winXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1865 (1642) | franc3e |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1873 (1667) | Red_Mamba |
» | Pomoč pri reinštalaciji sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 864 (714) | Chessman |
» | Kako spremeniti dodeljeno crko pogona?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (843) | HudPes |
» | 2 operacijska sistemaOddelek: Programska oprema | 2756 (664) | andrej |