Forum » Kaj kupiti » [Nakup prenosnika] HP Compaq 6715b ali raje kaj drugega?
[Nakup prenosnika] HP Compaq 6715b ali raje kaj drugega?
Giller0 ::
Vem, da je podobnih tem že veliko, ampak jaz v tej sprašujem če je sledeči pronosnik vreden nakupa in če bo kos mojim zahtevam.
Finančno sem na žalost omejen nekako na 650€, zato mi je v oči padel ta HP: HP Compaq 6715b
Uporabljal bi ga predvsem za programiranje(šola), Photoshop, Dreamweaver, za pogledat kak film in seveda surfanje, pisanje dokumentov in ostala manj zahtevna opravila..
A bo ta prenosnik dovolj ali svetujete katerega drugega(do 650€).
Mogoče velja tudi omenit, da sem do sedaj vse te stvari delal na osebnem računalniko z tudi ne ravno blestečo konfiguracijo(athlon xp 1800+, ddr512, r9600xt), torej bo zame tudi dovolj če bo laptop vsaj primerljiv z mojim osebnim rač.
Najlepša hvala in LP.
Finančno sem na žalost omejen nekako na 650€, zato mi je v oči padel ta HP: HP Compaq 6715b
Uporabljal bi ga predvsem za programiranje(šola), Photoshop, Dreamweaver, za pogledat kak film in seveda surfanje, pisanje dokumentov in ostala manj zahtevna opravila..
A bo ta prenosnik dovolj ali svetujete katerega drugega(do 650€).
Mogoče velja tudi omenit, da sem do sedaj vse te stvari delal na osebnem računalniko z tudi ne ravno blestečo konfiguracijo(athlon xp 1800+, ddr512, r9600xt), torej bo zame tudi dovolj če bo laptop vsaj primerljiv z mojim osebnim rač.
Najlepša hvala in LP.
Jow..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo polnilca HPOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1064 (912) | Hayabusa |
» | Hp 6715s prenosnik-zamenjava matičneOddelek: Strojna oprema | 2168 (1948) | urbybaby |
» | DVI in HP docking stationOddelek: Pomoč in nasveti | 4269 (3679) | zcetrt |
» | Tipke na tipkovnici prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2857 (2573) | zcetrt |
» | Toshiba ali HPOddelek: Kaj kupiti | 2367 (2219) | Svizec69 |