» »

Problem k totalno žre moje živce - makroji!

Problem k totalno žre moje živce - makroji!

gkovac ::

Evo... rad bi naredil zadevo tako, da bi printala prvo stran dokumenta (kateregakoli) na en tiskalnik v mreži, vse ostale strani v dokumentu pa bi se tiskale na drugi tiskalnik v mreži.

Posnel sem dva makroja. Enega za printanje prve strani in drugega za printanje ostalih strani. Če zaženem najprej prvega, počakam, da se 1 stran sprinta in nato zaženem še drugega mi zadeva deluje. Če pa hočem ta dva makroja združit (primer):

Sub tiskanje()
call makro1
call makro2
End Sub

pa stvar ne dela več! ;( ;( ;( Jest sem pa že čist ob živce, ker stvar mora delovati tako, da ne bo treba posebaj zaganjat obeh makrojev, ampak samo enega, ki bo klical ta dva. Poskusil sem vnesti rutino, ki počaka 5 sekund, da se sprinta prva stran in se nato zažene druga stran pa tut tuki nisem bil prav posebi uspešen.

Še ena stvar je... ko zaženem tiskanje mi zgleda da printer ven vrže napako Hpzeng03, češ da je izvedel neveljavno operacijo.

Prosim za pomoč ker drugač bom začel razbijat mašino.

lp,SuLc
lp,

gkovac ::

fantje... niste resni :D

če koga slučajno zanima... problem sem rešil in sicer tako, da sem v kodo dodal lastnosti za tiskalnik in izklopil možnost tiuskanja v ozadju (background printing) -> počas mi je dost teh kretenskih Microsoftovih for!!

lp,SuLc
lp,

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LINUX+WIN2000

Oddelek: Pomoč in nasveti
362037 (1602) tec
»

Zakaj sovražim HP

Oddelek: Loža