» »

Izslediti lastnika mobi paketa

Izslediti lastnika mobi paketa

mathjazz ::

Če mi nekdo pošilja SMS sporočila, s katerimi mi npr. grozi, me spama ali kako drugače nadleguje, pa je telefon ali vsaj SIM kartico kupil v mobi paketu (na kakšnem Petrolu), tako da se ni nikjer identificiral, a se ga da kako izslediti (lokacijsko)?

Ali je lov nanj nemogoč?
www.getfirefox.com

AndrejS ::

Mobitel ima njegove lokacijske podatke, oz vedo kje približno se nahaja. Ampak teh podatkov tebi ne smejo posredovati. Edina možnost je da podaš prijavo prvo na mobitel, kjer ga bodo opozorili naj te ne nadleguje, naslednji korak je pa sodni pregon.

DonMatejo ::

fant, meu podobne težave, edn se je spravu zaj* in sem poklical mobitelovo številko 080/31-41 al pa neki podobnega (preveri na mobitelovi strani) ter gospodični na drugi strani prijazno razložil, da me moti, da se nekdo dela norca iz mene ter me kliče 15x na dan in če se da poslati kkšen opomin po smsu oz. izklopiti telefosko št. Gospodična je prijazno odgovorila, da bodo zadevo vzeli v svoje roke ter preverili moje dohodne klice, nato pa učinkovito posredovali. Glej ga zlomka, čez 1 dan klicev ni bilo nikjer več... nikoli več.. :D

poskusi s tem

Lp, Matej

ahac ::

Pokliči ga z neke tretje številke in reci, da delaš kratko anketo o uporabi gsm storitev in da bo imel možnost dobit nagrado, če pove svoje podatke.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Tilen007 ::

Pokliči ga in si zmisli neko ime turistične agencije, in da je v naključnem žrebu številk pač zadel nagrado... in če ti da podatke da mu po pošti pošlješ navodila... če se spomniš kakšen fajn paket je zadel, neko all inclusive varianto, bo zihr takoj zagrabil in ti povedu kdo je...

Na anketo ti lahko hitr prekine al pa reče da ne težit.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6413957 (12317) amigo_no1
»

neodgovorjeni klici

91889 (1588) MTm2H37rqt7B
»

Ljubezenski SMS-i na napačno številko

265494 (4314) pujsek_
»

Kitajska zahteva registracijo mobilnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
578225 (7048) poweroff
»

nadlegovanje po telefonu

476844 (5354) Nejc Pintar

Več podobnih tem