Forum » Omrežja in internet » Mrežni disk WD
Mrežni disk WD
Ethical ::
Zdravo
Zanima me nekej o povezavi med mrežnim diskom in ostalimi zadevami v mreži. Imam poslovno mrežno 2×ruter in ene 7 kompov. Kupu sm mrežn disk, zato da bomo hodil na eno mesto vse delat, shrnjevat....Ko namestim odjemalca za ta mrežni disk na prvi računalnik, mi ta prav da ne more zazant diska. Grem potem pogledat trobbleshotting, in tm piše da morm nastaviti prehod IP-ja --najbrz mreznega diska, ali clo hosta, na ruterjih. Sevede ko js vpišem http://10.10.10.1 me praša za pass in user. Niti sanja se mi ne kje bi to dobil???
Kašne pametne ideje, predlogi? a sploh v pravi smeri razmišlam, ker zdi se mi da ta HDD sploh nima IPja, ampak host aka ime.
lep pozdrav, PRimož Ješe
Zanima me nekej o povezavi med mrežnim diskom in ostalimi zadevami v mreži. Imam poslovno mrežno 2×ruter in ene 7 kompov. Kupu sm mrežn disk, zato da bomo hodil na eno mesto vse delat, shrnjevat....Ko namestim odjemalca za ta mrežni disk na prvi računalnik, mi ta prav da ne more zazant diska. Grem potem pogledat trobbleshotting, in tm piše da morm nastaviti prehod IP-ja --najbrz mreznega diska, ali clo hosta, na ruterjih. Sevede ko js vpišem http://10.10.10.1 me praša za pass in user. Niti sanja se mi ne kje bi to dobil???
Kašne pametne ideje, predlogi? a sploh v pravi smeri razmišlam, ker zdi se mi da ta HDD sploh nima IPja, ampak host aka ime.
lep pozdrav, PRimož Ješe
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup router + mrežni disk ali NAS?Oddelek: Kaj kupiti | 1306 (1096) | carota |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2253 (2016) | wini |
» | en disk na dva računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2907 (2652) | borut_s |
» | Media box (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14447 (9101) | bikec |
» | Postaviti FTPOddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1883) | miller31 |