Forum » Strojna oprema » RAM-Racunalnik se resetira
RAM-Racunalnik se resetira
mare92 ::
Hej!
Danes sem dobil nov OCZ 1GB PC2 6400 800mhz ddr2 ram. Ko sem ga dodal v prosti slot(imam 2x512 ze zasedeno),in prizgal racunalnik je prislo v Visto, preveril sem da pod system pise 2gb rama in vse.. A kar naenkrat po parih minutah dobim cez zaslon moder screen z errorjom, da naj resetiram racunalno, ce pa se to ponavlja naj odstranim strojno opremo. Probal sem prestaviti rame v druge slote, zagnati samo s tem ramom... Ampak ali se resetira ze preden pride v OS, ali pa nato zasteka in nic ne dela. Ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe? Naj posljem nazaj? Hvala
"Masina": AMD X2 3800+,Asus M2N-E,2x512MB 800mhz Goodram
@OS Vista Ultimate 32bit
Edit: Sem ze zrihtal. Nastavil napetost na 1.95V in dela! Mod lahko brise....
Danes sem dobil nov OCZ 1GB PC2 6400 800mhz ddr2 ram. Ko sem ga dodal v prosti slot(imam 2x512 ze zasedeno),in prizgal racunalnik je prislo v Visto, preveril sem da pod system pise 2gb rama in vse.. A kar naenkrat po parih minutah dobim cez zaslon moder screen z errorjom, da naj resetiram racunalno, ce pa se to ponavlja naj odstranim strojno opremo. Probal sem prestaviti rame v druge slote, zagnati samo s tem ramom... Ampak ali se resetira ze preden pride v OS, ali pa nato zasteka in nic ne dela. Ima kdo kaksno idejo kaj bi lahko bilo narobe? Naj posljem nazaj? Hvala
"Masina": AMD X2 3800+,Asus M2N-E,2x512MB 800mhz Goodram
@OS Vista Ultimate 32bit
Edit: Sem ze zrihtal. Nastavil napetost na 1.95V in dela! Mod lahko brise....
- spremenil: mare92 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje o dual channel RAMu?Oddelek: Kaj kupiti | 2239 (1068) | Mitja358 |
» | Dodajanje ramaOddelek: Strojna oprema | 2801 (2454) | mtosev |
» | LAPTOP ramOddelek: Strojna oprema | 964 (839) | Hexenšus |
» | Katere rame kupiti(Kompatibilnost)Oddelek: Strojna oprema | 1285 (896) | roblek3 |
» | Kratko vprašanje o RamuOddelek: Kaj kupiti | 1266 (1047) | HIP_HOP |