Forum » Izdelava spletišč » ASP,ACCESS, problem pri stolpcih
ASP,ACCESS, problem pri stolpcih
tejcek ::
Izdelujem stran v ASP-ju ki je povezan z bazo v Accessu in sem še začetnik.
Na strani hočem prikazati 60 zadetkov v treh stolpcih (20 v enem stolpcu), nato pa bi spodaj bile prikazane naslednje strani (naslednjih 60 zadetkov itd).
Nikakor ne najdem skrpite,ki bi delala tri stolpce, hkrati pa vzela iz Record-a samo 60 zadetkov.
Mi lahko kdo prosim pomaga.
Hvala
Na strani hočem prikazati 60 zadetkov v treh stolpcih (20 v enem stolpcu), nato pa bi spodaj bile prikazane naslednje strani (naslednjih 60 zadetkov itd).
Nikakor ne najdem skrpite,ki bi delala tri stolpce, hkrati pa vzela iz Record-a samo 60 zadetkov.
Mi lahko kdo prosim pomaga.
Hvala
tejcek ::
Hvala za odgovor ampak problem je drugje:
strani že znam narest da mi kaže, vendar bi namesto enega stolpca zadetkov imel tri
strani že znam narest da mi kaže, vendar bi namesto enega stolpca zadetkov imel tri
The B ::
Zakaj pa iščeš skripto? Napiši sam. Če prav razumem bi rad imel tabelo ki bo imela tri stolpce in v vsakem 20 zadetkov?
Štej recorde in ko pride do 20 začni delat nov stolpec. In tako do konca recordseta. Koliko pa jih bo na strani pa določiš tako kot je predlagano na linku od dëych-a (.PageSize).
Nisem siguren ampak mislim da je treba nastavit še CursorLocation = 3. To mislim da na tistem primeru ni.
B
Štej recorde in ko pride do 20 začni delat nov stolpec. In tako do konca recordseta. Koliko pa jih bo na strani pa določiš tako kot je predlagano na linku od dëych-a (.PageSize).
Nisem siguren ampak mislim da je treba nastavit še CursorLocation = 3. To mislim da na tistem primeru ni.
B
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/
http://blaze.sopca.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel Težava - fukncijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2500 (2193) | smetko |
» | Sql pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 783 (743) | zaaaz89 |
» | Access - seštevanje - začetniško vprašanjeOddelek: Programiranje | 1617 (1558) | dolenc |
» | excel pretvorba formata v stolpcuOddelek: Programiranje | 974 (891) | microera |
» | Kako v Excelu ločiti podatke v samostojne stolpce?Oddelek: Programiranje | 4324 (3670) | k4vz0024 |