Forum » Pomoč in nasveti » težave z internetom
težave z internetom
rokyyy ::
lp!
no moj problem je sledeč:
ko začnem kaj downloadad po nekaj časa izgubim povezavo z internetom.
nazaj se lahko samo tako povežem da resetiram modem.
lučka na modemu tudi ko izgubim povezavo gori.
linijo imam 1mb.
ponudnik intrnetnih storitev pa je siol.
večinoma downloadam torrente iz partisa s programom bit comet.
kaj bi se dalo storit da mi nebi bilo potrebno vedno resetirati modema da bi se lahko povezal spet z internetom.naj še povem da drugač ko brskam po netu ali igram igre nikoli ne izgubim povezave samo kadar kaj downloadam
no moj problem je sledeč:
ko začnem kaj downloadad po nekaj časa izgubim povezavo z internetom.
nazaj se lahko samo tako povežem da resetiram modem.
lučka na modemu tudi ko izgubim povezavo gori.
linijo imam 1mb.
večinoma downloadam torrente iz partisa s programom bit comet.
kaj bi se dalo storit da mi nebi bilo potrebno vedno resetirati modema da bi se lahko povezal spet z internetom.naj še povem da drugač ko brskam po netu ali igram igre nikoli ne izgubim povezave samo kadar kaj downloadam
kubanc ::
probaj zamenjati modem, ali pa snemi kaksen benchmark program ki ti obremeni network, zdi se mi da obstajajo tudi za to programi, tko da google v roke
L.P.
L.P.
Good Guy ::
tole pove več kot dovolj
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
wragec ::
Kaj si mogoče povezan brezžično? Tudi jaz sem imel podobne probleme, kadar sem igral prek neta vse OK, takoj ko sem vklopil Utorent pa zmrzovanje modema. Sam imam brezžično povezavo in sem ugotovil da je bil problem v novejšem FW.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wragec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33140 (12048) | Lonsarg |
» | Telemach - Padanje povezave - Router?Oddelek: Omrežja in internet | 6173 (5694) | Spc |
» | Prekinitev povezave na določeno uroOddelek: Omrežja in internet | 770 (602) | Gothmog |
» | KKS Kamnik disconnectingOddelek: Omrežja in internet | 1977 (1849) | sponge |
» | Izguba povezave na routerjuOddelek: Omrežja in internet | 1154 (1050) | Caligula |