Forum » Omrežja in internet » Hitrost
Hitrost
smrad ::
Sedaj si lastim 1024/256 hitrost interneta pri SiOLu in zanimam se za visjo hitrost. V ceniku jim pise ce zelim 2mb povezavo ali 4mb moram doplacati 6€ ali 12€. Torej ce recimo sedaj placam internet 30€ in se odlocim za 4mb povezavo bom vsak mesec placal 42€? In ce mi pridejo nastavit novo hitrost interneta moram doplacat se kaj (nov modem, nastavitev...)?
zee ::
jap in podpisat nov aneks. če že imaš kakšen aneks, pa moraš poprej plačati še penale zaradi predčasne prekinitve tega aneksa.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
smrad ::
Pogodba s SiOLom mi potece v septembru in jo imam v planu podaljsat. Se mi splaca pocakati dokler ne potece ta pogodba? Koliko pa bi me priblizno prisli stroski za prvi mesec?
jurre ::
ja, doplacilo placujes vsak mesec, je pac visja narocnina za visjo hitrost.
Odvisno, ce imas se kaksen star paket pa samo nadgradis hitrosti placujes 33€ + 12€ za 4Mb, lahko pa naredis potem prehod na novo shemo telekoma in imas potem ceno "solo" paketa - 26€ + 12€ za 4Mb, se pravi 38€. Tukaj moras podpisati novo pogodbo, modem se ti bo zamenjal ce imas se starega callista.
Ce imas pa zdaj solo paket (se pravi placujes 26€ za 1mb) pa lahko samo nadgradis hitrost in ostanes na stari pogodbi. Lahko pa vseeno podpises novo pogodbo, modem ti telekom samo odkupi za 5€ (ni vec tvoja last, tako da ce kaj crkne ti ga samo pridejo zamenjat).
Stroskov nimas nobenih v nobenem primeru.
/edit, tudi ce si se vezan do septembra gres lahko na novo shemo, vezava do septembra se ti bo zbrisala, naprej pa ne bos vec vezan.
Odvisno, ce imas se kaksen star paket pa samo nadgradis hitrosti placujes 33€ + 12€ za 4Mb, lahko pa naredis potem prehod na novo shemo telekoma in imas potem ceno "solo" paketa - 26€ + 12€ za 4Mb, se pravi 38€. Tukaj moras podpisati novo pogodbo, modem se ti bo zamenjal ce imas se starega callista.
Ce imas pa zdaj solo paket (se pravi placujes 26€ za 1mb) pa lahko samo nadgradis hitrost in ostanes na stari pogodbi. Lahko pa vseeno podpises novo pogodbo, modem ti telekom samo odkupi za 5€ (ni vec tvoja last, tako da ce kaj crkne ti ga samo pridejo zamenjat).
Stroskov nimas nobenih v nobenem primeru.
/edit, tudi ce si se vezan do septembra gres lahko na novo shemo, vezava do septembra se ti bo zbrisala, naprej pa ne bos vec vezan.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom brezplačno povečuje hitrost DSL dostopa do interneta (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 56700 (45259) | Senitel |
» | SIOL brezplacno dviguje hitrost internetaOddelek: Omrežja in internet | 4247 (2976) | roCkY |
» | Bodite pazljivi s tuŠtelekomom da se ne opečete kot mi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6319 (4294) | JJM |
» | SIOL nove podražitve za praktično vse paketeOddelek: Omrežja in internet | 3929 (2480) | Brane2 |
» | ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14721 (10608) | Bistri007 |