Forum » Pomoč in nasveti » vista wireless problem Dell inspiron 6400
vista wireless problem Dell inspiron 6400
opaopa ::
Zdravo
Imam dell inspiron 6400 in imam inštalirano visto ultimate.
Problem je pri brezžični povezavi. Ko sem imel xpje je delovalo normalno.
Zdaj se pa poskušam povezati na sosedovo brezžično omrežje in mi napiše problem
Neznan. Ko pa njegovo kartico dava v moj modem mi pa poveže in deluje normalno. Čudno ne. Tudi oddaljeno ni preveč ker mi je pred 2 mesecema z istom računalnikov delovalo pri sosedu z xpji. Zanima me če obstajajo kakšne nastavitve za katere ne vem. Čeprav sem že vse pregledal in je vse nastavljeno ok(PS driverji za kartico so najnovejši). Oba imava SIOL trio paket. Hvala za pomoč
Imam dell inspiron 6400 in imam inštalirano visto ultimate.
Problem je pri brezžični povezavi. Ko sem imel xpje je delovalo normalno.
Zdaj se pa poskušam povezati na sosedovo brezžično omrežje in mi napiše problem
Neznan. Ko pa njegovo kartico dava v moj modem mi pa poveže in deluje normalno. Čudno ne. Tudi oddaljeno ni preveč ker mi je pred 2 mesecema z istom računalnikov delovalo pri sosedu z xpji. Zanima me če obstajajo kakšne nastavitve za katere ne vem. Čeprav sem že vse pregledal in je vse nastavljeno ok(PS driverji za kartico so najnovejši). Oba imava SIOL trio paket. Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F8 I Agree ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1894 (873) | BorutK-73 |
» | Windows Vista - Wlan, LAN ter problem s tiskalnikom v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 724 (633) | Rokic |
» | Windows 8 wifi težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1186) | Paramedic |
» | Prenosnik - problem z mrežno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2242 (2163) | Stoyc |
» | WLAN in penosnik - težave pri delu na baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 955 (848) | EagerWolf |