Forum » Zvok in slika » DVD shrink & Gordian Knot RIPANJE DVD-jev
DVD shrink & Gordian Knot RIPANJE DVD-jev
filtr ::
Zdravo:)
Imam problem. Rad bi le zmanjšal kvaliteto dvd filma in izrezal menuje itd. Nevem kako naj to naredim. Namreč uporabil sem ze gordian knot, dvd decrypter, dvd shrink, nekaj caram, a nikoli nic ne rata!!
Dvdji so vsi preko 4.7giga kar mi ni vsec, tako da bi rad film zmajšal na 4.7 giga tako da se vedno obdrzim 5.1 zvok! vendar mi to nikakor neuspe.
Prosim za pomoc. Kako se to da resit
LP Matej
Imam problem. Rad bi le zmanjšal kvaliteto dvd filma in izrezal menuje itd. Nevem kako naj to naredim. Namreč uporabil sem ze gordian knot, dvd decrypter, dvd shrink, nekaj caram, a nikoli nic ne rata!!
Dvdji so vsi preko 4.7giga kar mi ni vsec, tako da bi rad film zmajšal na 4.7 giga tako da se vedno obdrzim 5.1 zvok! vendar mi to nikakor neuspe.
Prosim za pomoc. Kako se to da resit
LP Matej
jah takle mamo, talke se gremo, pa nkar ne porajtj:)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
dzinks63 ::
Z shinkom je čist simpl, greš v reautor meni in tam vse določiš. So pa najnovejši filmi dodatno zaščiteni in teh ne moreš z shirinkom zrihtat. Seveda pa tudi za te obstojajo pravi programi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telia in Cisco potegnila 120Gbps internetno linijo za DreamHack (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14348 (11385) | CvEtKo |
» | Toshiba predstavila troslojne nosilce DVD/HD-DVDOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4803 (4057) | T-h-o-r |
» | 8GB DVD --> 4.7GBOddelek: Zvok in slika | 3351 (2130) | Dejancek |
» | Pretvorba DIVX v KVCD-kako zapečt z dvd pekačemOddelek: Zvok in slika | 1578 (1499) | CaqKa |
» | Windows limit in Ati MultimediaOddelek: Zvok in slika | 1431 (1234) | Kid |