Forum » Konzole » ps 3 in ruter
ps 3 in ruter
Shybby ::
vem da podobna tema že obstaja, vendar tista nima neke veze z Playstationom 3. pred kratkim sem nabavil tole zadevo, skupaj z hdmi lcd tvjem, in zadeva deluje resnično fantastično.
sedaj pa me zanima tale povezave z internetom. imam kabelski modem thompson tcm 390. nekje sem bral, da je priporočlivo povezovat pc in ps3 v kombinacij z ruterjem. zdaj pa me zanima kater ruter mi svetujete? fajn bi blo da je wireless.
gledal sem asus wl500g. priporočal mi ga je en kolega ki ga sam uporablja. a bi bil tale vredu za povezat?
kako je z hitrostjo prenosa podatkov? glede na to, da lahko konzola omogoča igranje preko interneta, bi tudi to probal.
potem pa so tudi neke catchi v registraciji, kajti če se registriraš z poštno številko iz zda ali japonske, imaš na voljo veš demotov in ostalih stvari. ali je to res in če je, kako tole nardit?
Lp
sedaj pa me zanima tale povezave z internetom. imam kabelski modem thompson tcm 390. nekje sem bral, da je priporočlivo povezovat pc in ps3 v kombinacij z ruterjem. zdaj pa me zanima kater ruter mi svetujete? fajn bi blo da je wireless.
gledal sem asus wl500g. priporočal mi ga je en kolega ki ga sam uporablja. a bi bil tale vredu za povezat?
kako je z hitrostjo prenosa podatkov? glede na to, da lahko konzola omogoča igranje preko interneta, bi tudi to probal.
potem pa so tudi neke catchi v registraciji, kajti če se registriraš z poštno številko iz zda ali japonske, imaš na voljo veš demotov in ostalih stvari. ali je to res in če je, kako tole nardit?
Lp
Gr0unD Zer0 ::
jaz mam 3 accounte/userje na konzoli. enega z normalnimi podatki(če bodo kdaj porihtali slovenski PSstore )
enega "ameriškega" ter "angleškega", da sploh lahko pridem v Store ter kaki demo dol cuknem ali pa trailer
prenos je preko wirelessa menda 52mbit(saj je tolko ali?), preko žice pa gigabit(se mi zdi, ne dam pa roke v ogenj)
pa glej da bo prvi account s pravimi podatki, ker se nekam zapišejo in se pol ne dajo spreminjat več
enega "ameriškega" ter "angleškega", da sploh lahko pridem v Store ter kaki demo dol cuknem ali pa trailer
prenos je preko wirelessa menda 52mbit(saj je tolko ali?), preko žice pa gigabit(se mi zdi, ne dam pa roke v ogenj)
pa glej da bo prvi account s pravimi podatki, ker se nekam zapišejo in se pol ne dajo spreminjat več
Tihi Mi53k ::
Meni z Asusom WL-500g deluje dobro. Wireless seveda.
Za igranje iger preko neta je čisto vredu.
Je pa res da sta PS3 in router oddaljena kake 3 metre in ni vmes nobenih sten.
Za igranje iger preko neta je čisto vredu.
Je pa res da sta PS3 in router oddaljena kake 3 metre in ni vmes nobenih sten.
heh, po par urnem usposabljanju ruteja mi je uspelo povezat pc in ps. zdaj update, te pa nardim userja.
kako pa lahko nardiš več userjev?
kater igre pa igrata? imam motorstorm, v kratkem mislim pa nabavit ninja gaiden. upam da se da kje demo snet.
kako delujejo friends?
thnx
Lp
kako pa lahko nardiš več userjev?
kater igre pa igrata? imam motorstorm, v kratkem mislim pa nabavit ninja gaiden. upam da se da kje demo snet.
kako delujejo friends?
thnx
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Shybby ()
Čisto levo v XMBju delaš nove userje.
Fajn si je naredit vsaj še ameriškega pa angleškega.
Za vsakega rabiš drug email se mi zdi, pa poštno številko in mesto moraš dat ameriško/angleško, pač glede na državo ki jo izbereš. Pa vedno delaš Master account.
Čisto desno v XMBju pa imaš friends list. Tam dodaš prijatelje tako, da vpišeš njihv PSN nick. Moj je napr. Tihi01. Potem se ti pa vedno ko se povežeš na net pokaže seznam prijateljev, kjer vidiš, kdo je na networku in kaj trenutno počne (napr. igra to pa to igro).
Fajn si je naredit vsaj še ameriškega pa angleškega.
Za vsakega rabiš drug email se mi zdi, pa poštno številko in mesto moraš dat ameriško/angleško, pač glede na državo ki jo izbereš. Pa vedno delaš Master account.
Čisto desno v XMBju pa imaš friends list. Tam dodaš prijatelje tako, da vpišeš njihv PSN nick. Moj je napr. Tihi01. Potem se ti pa vedno ko se povežeš na net pokaže seznam prijateljev, kjer vidiš, kdo je na networku in kaj trenutno počne (napr. igra to pa to igro).
ninja gaiden demo je na ameriškem market placu, špilam pa ne ravno kaj extra po netu, ker še nimam trajno povezane zadeve v medmrežje
email si zmislis, ker rabi samo kot newsletter ter ob primeru pozabljenega passworda, ki ga itaq ps shrani.
mzidy: zakaj folk ne čaka, da se nova rs4 ne poceni? to je pač stvar osebne, ponavadi ne ravno racionalne presoje. čeprav sem bil full proti tako visoki ceni, mi danes vseeno ni žal, da sem ga kupil 23. marca ob devetih zjutraj
email si zmislis, ker rabi samo kot newsletter ter ob primeru pozabljenega passworda, ki ga itaq ps shrani.
mzidy: zakaj folk ne čaka, da se nova rs4 ne poceni? to je pač stvar osebne, ponavadi ne ravno racionalne presoje. čeprav sem bil full proti tako visoki ceni, mi danes vseeno ni žal, da sem ga kupil 23. marca ob devetih zjutraj
hvala za pomoč, mi je uspelo. nastavil sem ameriškega.
če dodam še UK, bo verjetno razlika v demotih in tem? če imam prav, bi verjetno blo vredu tud kakšnega japonskega nardit.
@ tihi, sem te dodal.
kar se pa ninja gaidena tiče, fenomenalen špil.
če dodam še UK, bo verjetno razlika v demotih in tem? če imam prav, bi verjetno blo vredu tud kakšnega japonskega nardit.
@ tihi, sem te dodal.
kar se pa ninja gaidena tiče, fenomenalen špil.
Na UK storu je trenutno demo Darkness, ki ga na USA ni.
Na JAP pa Folk Soul (Folklore), sicer v japonščini, ampak za sprobat je vredu.
Na JAP pa Folk Soul (Folklore), sicer v japonščini, ampak za sprobat je vredu.
mzidy ::
Gr0unD Zer0: Zato, ker je nova RS4 cca. 20 mio bivših... in tudi, če se poceni za polovico ne bo veliko kupcev, v SLO pa mislim, da S4/S3 so večinoma kupljeni rabljeni iz IT/NEM...
Aja, glede čakanja...nisem mislil na vas, ki ste marca kupili...ampak sedaj, ko je cca. teden do 1.8 se pa le splača počakati, mar ne?
Aja, glede čakanja...nisem mislil na vas, ki ste marca kupili...ampak sedaj, ko je cca. teden do 1.8 se pa le splača počakati, mar ne?
well, zdaj ko je res samo en teden do pocenitve, bi bilo kratkomalo neumno kupovat zadevo.
ma ja, sem ga nabavil v začetku julija, in sploh nisem vedel da bo pocenitev sem pa vprašal prodajalca, če bo kaj bolj ceneje, pa ni vedel / ni želel povedat, nevem
sem pa itak vzel v kompletu z tvjem, tak da ni take panike.
@ ground od kod si?
sem pa itak vzel v kompletu z tvjem, tak da ni take panike.
@ ground od kod si?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre za PlayStation 3 prihajajo na osebne računalnikeOddelek: Novice / Konzole | 8253 (5314) | Machete |
» | FarCry 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 17743 (12110) | laught |
» | [PS3] Ninja Gaiden SigmaOddelek: Konzole | 3351 (2460) | Gr0unD Zer0 |
» | PAL Playstation 3 in združljivost za nazajOddelek: Novice / Konzole | 3585 (3157) | Jst |
» | Microsoft na dveh frontah. Bo spustil ceno Xboxu360?Oddelek: Novice / Konzole | 3736 (3080) | klemen22 |