Forum » Izdelava spletišč » [Visual Web Developer] A kdo pozna tutoriale?
[Visual Web Developer] A kdo pozna tutoriale?
Beezgetz ::
Živjo,
Sem DL VWD 2005 Express, pa bi naredil naslednjo stvar:
Ko se nov uporabnik prvič vpiše, naj prejme email, ki bo vseboval link s katerim se bo res lahko registriral, in šele nato imel dostop do določenih strani.
Sem iskal po svetu , pa nikakor ne najdem tutoriala za tako stvar, ... A so kakšni v SLO?
Hvala, Beezgetz
Sem DL VWD 2005 Express, pa bi naredil naslednjo stvar:
Ko se nov uporabnik prvič vpiše, naj prejme email, ki bo vseboval link s katerim se bo res lahko registriral, in šele nato imel dostop do določenih strani.
Sem iskal po svetu , pa nikakor ne najdem tutoriala za tako stvar, ... A so kakšni v SLO?
Hvala, Beezgetz
KennyJR ::
imam težavo
mam spletno aplikacijo v Visual Web Developer.
Imam en spletni obrazec z enim detailsviewom. Zdej bi pa ob kliku na en gumb na tej strani odpru drug spletni obrazec in v njem bi mel še en detalisview, v katerem bi bli podatki tiste vrstice v bazi, ki je bila v trenutku klika na gumb v prvem spletnem obrazcu v details viewu. če.
če kdo ve kak to naredit prosim na pomoč.
hvala
mam spletno aplikacijo v Visual Web Developer.
Imam en spletni obrazec z enim detailsviewom. Zdej bi pa ob kliku na en gumb na tej strani odpru drug spletni obrazec in v njem bi mel še en detalisview, v katerem bi bli podatki tiste vrstice v bazi, ki je bila v trenutku klika na gumb v prvem spletnem obrazcu v details viewu. če.
če kdo ve kak to naredit prosim na pomoč.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako kontaktirati spletno trgovino Extreme Digital ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4440 (2579) | piloto |
» | Google I/O 2018 napoveduje pamet, ki prihajaOddelek: Novice / Android | 13120 (8575) | 7982884e |
» | Rails failOddelek: Novice / Varnost | 7563 (6172) | Daedalus |
» | NASA omogoča spremljanje gradnje novega roverja v živoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7835 (6429) | techfreak :) |
» | RMA za WD diskOddelek: Strojna oprema | 4260 (3915) | ender |