Forum » Operacijski sistemi » Windows Vista: ventilator na notebooku
Windows Vista: ventilator na notebooku
bacho ::
Kupil sem nov hpjev notebook HP prenosnik 6710b: Ventilator laufa polno skoz. Intel SpeedStep je vključen in frekvenca pade. Ima kdo kako idejo kako izključit ventilator oz da se vklaplja normalno po potrebi.
BluPhenix ::
Baje da je napaka, baje hardverska, baje ne na vseh prenosnikih, vsekakor samo na tistih namenjenih v evropo, baje je treba klicat servis.
Sprva je bila zadeva "it's supposed to work this way, so it keeps it cool", sedaj je "problem is acknowledged".
Lahko napišeš P/N oz. zadnje 3 črke. Imaš AHB?
Meni cpuz piše, da gre na 798MHz in ,85V, pa še vedno šopa za popizdit.
Ugotovil sem samo to, da če štartaš z baterijo in vklopiš napajanje komaj kadar je v windows da se vsaj ustavlja, čeprav čim je izven idle dela stalno na polno.
Skratka j**a!
Sprva je bila zadeva "it's supposed to work this way, so it keeps it cool", sedaj je "problem is acknowledged".
Lahko napišeš P/N oz. zadnje 3 črke. Imaš AHB?
Meni cpuz piše, da gre na 798MHz in ,85V, pa še vedno šopa za popizdit.
Ugotovil sem samo to, da če štartaš z baterijo in vklopiš napajanje komaj kadar je v windows da se vsaj ustavlja, čeprav čim je izven idle dela stalno na polno.
Skratka j**a!
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
BluPhenix ::
Lahko prosim kdo od moderatorjev popravi naslov in v njega doda HP 6710b, saj je problem vb prenosniku in ne v Windows Visti, saj se je meni tudi isto dogajalo na visti in sedaj na XP, baje da je isto v linuxu.
Se lahko oglasi kakšen lastnik omenjenega prenosnika,ki nima tega problema, bi bilo zaželjeno.
Se lahko oglasi kakšen lastnik omenjenega prenosnika,ki nima tega problema, bi bilo zaželjeno.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-uOddelek: Pomoč in nasveti | 2390 (1454) | zuz3k |
» | Prenosnik se ne poveže na wlanOddelek: Omrežja in internet | 685 (618) | Scorpia |
» | Kateri HP prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1879 (1879) | zcetrt |
» | Katerega od 4ih prenosnikov kupit???Oddelek: Kaj kupiti | 2421 (1950) | klinker |
» | HP backup and recovery managerOddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1596) | zk_eu |