» »

ČČudno obnaššanje tipkovnice

ČČudno obnaššanje tipkovnice

Trdi ::

Tipkovnica se poveččini obnašša povsem normalno, le ššumnike podvaja. Vse druge znake lepo pišše, samo znake šš, đđ, čč, ćć, žž napišše dvojno. Zato nekako dvomim, da je tipkovnica kaput, to se mora nekako dati popraviti?
Trdota d.o.o.

DJ MartiNi ::

Hm..jaz kar nekako dvomim da je s tipkovnico kar koli narobe. Hecno se mi zdi ker ti samo šumnike podvaja. Naklučje morda. Po mojem je v softweru fora. Probaj priklopit tipkalo na kak drug računalnik.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 580 8GB
Ryzen 5 5600/ASRock B550 PG Velocita/2x16GB SP XPOWER Zenith 3200/R9 270X 2GB
Phenom II X3 720BE/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/Radeon HD3300

ŽŽal nimam te opcije, ampak sem medtem ugotovil, da to dela samo v Firefoxu. Povsod drugje dela brez problemov. V firefoxu pa podvaja ššumnike povsod, tudi čče recimo poskuššam vpisati ččrko v okence, kjer se vpisuje naslov strani.
Trdota d.o.o.

SodVina ::

To je bug firefoxa in menda ze prijavljen. Klik
A si mogoce oddal davcno napoved na edavkih? Hermesov plugin za digitalno podpisovanje privabi ta bug na plano. Ce nimas tega extensiona, potem je verjetno kriv en drug.

lp,
SodVina

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SodVina ()

Hvala, imam ta extension... ampak kakšna je rešitev? Če ga vržem dol, potem ne morem v NLB Klik al jaz to narobe razumem? Prav tako se mi zdi čudno, da se je to pojavilo pred 24 urami, ko pa imam Klik par let.
Trdota d.o.o.

SodVina ::

Orodja -> razsiritve in teme -> tam najdes dodatek od hermes-a (mislim, da se imenuje Hermes Softlab DIgSigSDK) in ga odstranis. To nima nobene zveze s certifikatom, ki ga klik in edavki uporabljajo, tako da bo klik delal naprej brez problema.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SodVina ()

Odlično, hvala. Dela, kot je treba. :)
Trdota d.o.o.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšel Firefox 19 z vgrajeno podporo za PDF (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5923946 (20255) Jackass
»

Firefox 3: Download Day 2008! (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Kiberpipa
28342356 (18350) MrStein
»

Linux+gorenjska banka

Oddelek: Operacijski sistemi
265388 (4386) roli
»

E-davki in oddaja dohodnike (bliža se dan) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
868666 (6629) kriko1
»

Brskalnik! (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
726675 (5415) nere

Več podobnih tem