Forum » Omrežja in internet » Router vprašanje
Router vprašanje
tiger100 ::
Zdravo
Sedaj imam router NETGEAR WGR614 V6 in imam z njim težave. Če na utorrentu oddajam ali vlečem več kot 3 torrente mi router zašteka ne odpira več strani in morem resetirat router in modem od t-2 ja. Zanima me če ima kdo podobne težave in kateri router mi priporočate da kupim da bo prenesel več kot 3 torrente.
Hvala
Sedaj imam router NETGEAR WGR614 V6 in imam z njim težave. Če na utorrentu oddajam ali vlečem več kot 3 torrente mi router zašteka ne odpira več strani in morem resetirat router in modem od t-2 ja. Zanima me če ima kdo podobne težave in kateri router mi priporočate da kupim da bo prenesel več kot 3 torrente.
Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
ja samo me zanima če ima kdo ta isti router ki ga imam jaz in ima takšne probleme. Zanima me kateri router mi svetujete
Rad bi da bi mi en svetoval ki ima ta router in da je potrjeno da prenese velike obremenitve
fitipaldi ::
Jest sem imel Levelone in sem imel enake težave.Sedaj pa imam Linksys in vse dela normalno :)
#000000 ::
Jest mam žično 3 kompe + enga na wireless, od tega je en 24/7/565 prižgan in lavfa p2p, linijo imam 10/2
trenutni router pa je PC z 120 mhz pentium procesorjem 64 ram in 200 mb disk, gor teče Brazil Firewall ki je izpeljanka iz coyote linux-a, ima vse kar imajo veliki tudi Bandwith limiter in p2p bloker (čeprav ga jest ne uporabljam) po 1 minuti se disk ustavi in praktično je neslišen, škatla pa je velika tolk kot video player. LP
trenutni router pa je PC z 120 mhz pentium procesorjem 64 ram in 200 mb disk, gor teče Brazil Firewall ki je izpeljanka iz coyote linux-a, ima vse kar imajo veliki tudi Bandwith limiter in p2p bloker (čeprav ga jest ne uporabljam) po 1 minuti se disk ustavi in praktično je neslišen, škatla pa je velika tolk kot video player. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem povezave Mitsubishi Wi-Fi z RouterjemOddelek: Omrežja in internet | 4792 (3646) | p|X| |
» | kateri router priporočateOddelek: Omrežja in internet | 4152 (2577) | Mesar |
» | linksys wrt54g problemi z izpadiOddelek: Omrežja in internet | 5286 (4231) | Spajky |
» | cene ruterjev (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7000 (5756) | gameby |
» | Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TXOddelek: Omrežja in internet | 3732 (3133) | Caligula |