Forum » Izdelava spletišč » Apache in chat
Apache in chat
Wolfman ::
Mene zanima če bi se kako dalo narediti chat al pa forum na apache serverju da bi vsi dostopaLi gor. Imam tudi ruter netgear. Če kdo ve če mi lahko opiše malo ker ne znam najbolje sem pogledal pa na vsaki strani drugače piše kako se to naredi.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
bluefish ::
in kaj je tukaj težkega? Med namestitvijo Apacheja določi IP do katerega bodo ljudje dostopali, ga kunfiguriraj, namesti še PHP in na ta daj nek forum ali kaj podobnega.
Boš pa potreboval stalni IP pri tvojem ponudniku interneta, poleg tega boš moral na routerju odpreti določene porte (IP forwarding).
Boš pa potreboval stalni IP pri tvojem ponudniku interneta, poleg tega boš moral na routerju odpreti določene porte (IP forwarding).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omrežna vrata (porti)Oddelek: Omrežja in internet | 6925 (5354) | Daniel |
» | Spletni server (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5228 (4131) | nikigre22 |
» | Kako dostopati do IP kamere preko web-aOddelek: Omrežja in internet | 12254 (9017) | urosh |
» | dostop do spletne strani - pomocOddelek: Izdelava spletišč | 1803 (1601) | techfreak :) |
» | Moje spletne strani se ne vidi od zunaj...Oddelek: Izdelava spletišč | 1419 (1229) | DanKick |