Forum » Programiranje » MS Access 2003 vpisovanje iz obrazca v porocilo. Nujno prosim!
MS Access 2003 vpisovanje iz obrazca v porocilo. Nujno prosim!
DJ_Danny ::
Pozdravljeni!
Imam tezave pri sestavljanju podatkovne baze! In sicer rabil bi pomoc pri obrazcu, ki sem ga preimenoval v MENI.
Oblikoval sem ga ze! Edino kar mi dela probleme je vpisovanje podatkov preko obrazca v porocilo. Mene zanima, in prosim ce mi lahko kdo pomaga to naredit, ce se le kako da. Porocilo sem oblikoval v Excellu, ker je v obliki razpredelnice, in bi rabil vsaj 80% izgleda od originalne razpredelnice, ki naj bi se nahajala v porocilu. In hkrati tudi me zanima, ce se sme copy/paste naredit iz Excella (razpredelnico) v Access pod rubriko porocila?
LP in se vam zahvaljujem na odgovor!
Imam tezave pri sestavljanju podatkovne baze! In sicer rabil bi pomoc pri obrazcu, ki sem ga preimenoval v MENI.
Oblikoval sem ga ze! Edino kar mi dela probleme je vpisovanje podatkov preko obrazca v porocilo. Mene zanima, in prosim ce mi lahko kdo pomaga to naredit, ce se le kako da. Porocilo sem oblikoval v Excellu, ker je v obliki razpredelnice, in bi rabil vsaj 80% izgleda od originalne razpredelnice, ki naj bi se nahajala v porocilu. In hkrati tudi me zanima, ce se sme copy/paste naredit iz Excella (razpredelnico) v Access pod rubriko porocila?
LP in se vam zahvaljujem na odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CE certifikatOddelek: Loža | 10987 (3653) | fikus_ |
» | Sinhronizacija podatkov iz Excela v WordOddelek: Programska oprema | 3189 (2728) | jukoz |
» | Slovenija v EU najbolj napredovala v indeksu digitalne družbeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4948 (3674) | MrStein |
» | Konec za piratske spletne strani?Oddelek: Problemi človeštva | 4385 (2765) | vostok_1 |
» | Delo po deluOddelek: Loža | 6917 (5737) | St235 |