Forum » Omrežja in internet » Net acceleratorji
Net acceleratorji
Aspirinix ::
Netaccelerator.
Kolko je resnice v tem, da pospešijo prenose? Res je teoretičnih precej stvarc a me zanima kva o tem mislijo pc maheri.
Pa kaj vam pravijo izkušnje.:)
Kolko je resnice v tem, da pospešijo prenose? Res je teoretičnih precej stvarc a me zanima kva o tem mislijo pc maheri.
Pa kaj vam pravijo izkušnje.:)
GaPe ::
Ne uporabljaj jih, ker nič ne pomagajo. Edino reklame boš fasu na email pa še nekateri so spyware. Jaz ti odsvetujem uporabo teh t.i. netaccelerator-jev.
Don't steal! The government hates competition.
Spajky ::
Zakaj pa ne srfaš brez slik in z multiple IE okni? Jaz sem si napravil celo dve bližnjici na namizju za izklop in vklop slik v IE preko registra; šiba ko raketa na dial-up-u; če pa glih hočem videt kako sliko pa z desnim kliknem Show Picture...pa še reklame, avatarji in smeškoti ter ikone se ne nalagajo /razen flash-a/; idealno za čitat časopise ala 24.ur in dnevnik tes seveda forume! Prihrani kar nekaj denarja...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
|GrEgOr| ::
Download Accelerator ti pospeši prenos. Vendar samo če že maš drugače visoke hitrosti. Pri kakšnem dial-upu se ne pozna.
Enkrat sem mel na faksu z Dowload acceleratorjem prenos med 300 in 400 KB/s. Mi je 700 Mb potegnilo dol v 40 minutah
Enkrat sem mel na faksu z Dowload acceleratorjem prenos med 300 in 400 KB/s. Mi je 700 Mb potegnilo dol v 40 minutah
||_^_|| ::
gregor: ti govoriš o download acceleratorju on pa sprašuje o net acceleratorju:).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||_^_|| ()
|GrEgOr| ::
no jaz sem razbral da ga zanima na splošno o net acceleratorjih, ker je pisal v množini....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programi za downloadOddelek: Programska oprema | 5226 (4518) | Kebab |
» | Pospešitev internetne povezave za 300% ???Oddelek: Programska oprema | 2509 (2000) | Ikarus |
» | Against TELEMACH !!!Oddelek: Omrežja in internet | 1752 (976) | yimi |
» | Program za DLOddelek: Omrežja in internet | 1637 (1388) | jurcek |
» | DownloadingOddelek: Omrežja in internet | 2754 (2288) | Quickbeam |