Forum » Programska oprema » Težava povezana z BitCometom
Težava povezana z BitCometom
dr_Dady ::
Pozdravljeni!
Mašina z Win XP PRO sp2 deluje brezhibno do takrat, ko poženem Bitcomet, ko mi računalnik preprosto "zmrzne" (niti miška niti tipkovnica ne delujeta več, ko poskušam zadevo rešiti z ctrl+alt+del...)
Zanima me kako zadevo rešiti, poskušal sem namreč že z namestitvijo starejšh različic Bitcometa, pa se kar naprej ponavlja...
Vsak nasvet je več kot dobrodošel
LP, Dady!
Mašina z Win XP PRO sp2 deluje brezhibno do takrat, ko poženem Bitcomet, ko mi računalnik preprosto "zmrzne" (niti miška niti tipkovnica ne delujeta več, ko poskušam zadevo rešiti z ctrl+alt+del...)
Zanima me kako zadevo rešiti, poskušal sem namreč že z namestitvijo starejšh različic Bitcometa, pa se kar naprej ponavlja...
Vsak nasvet je več kot dobrodošel
LP, Dady!
Hvala za nasvet, vendar ta ni pomagal.
Namestil sem firewall in zadeva deluje kot za stavo
Lp, Dady!
Namestil sem firewall in zadeva deluje kot za stavo
Lp, Dady!
- spremenil: dr_Dady ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 491771 (41907) | Rias Gremory |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13204 (10168) | "KeKc" |
» | Western Digital trdi disk => težava :SOddelek: Strojna oprema | 1204 (984) | dr_Dady |
» | BITcomet 0.84, nima IE address bara (iskalniika)Oddelek: Programska oprema | 1531 (1482) | adisitko69 |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4747 (3355) | jan01 |