Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z Win XP ???
Problemi z Win XP ???
Roxi ::
Ni blema!
System restore odpravi skoraj vse težave.
En velik nasvet-nikoli in pod nobenim pogojem ne posodabljaj windowsov z interneta, ker je sam križ s tem.
;)
System restore odpravi skoraj vse težave.
En velik nasvet-nikoli in pod nobenim pogojem ne posodabljaj windowsov z interneta, ker je sam križ s tem.
;)
krucymucy ::
in kaj si hotu s tem povedat? to vemo ...
bom pa še jest neki neki povedu ... kaj nardit če ne dela system restore in ti na disku ostane vsega skupaj le še 6MB podatkov ... disk pa prej skor poln (20GB), če se lahko zanesem na podatke ki jih posreduje WinXP-jev fdisk!!!
bom pa še jest neki neki povedu ... kaj nardit če ne dela system restore in ti na disku ostane vsega skupaj le še 6MB podatkov ... disk pa prej skor poln (20GB), če se lahko zanesem na podatke ki jih posreduje WinXP-jev fdisk!!!
Yeznick ::
Jaz kvecjemu priporocam posodabljanje Windows XP preko
interneta. Stvar je pri meni cisto OK. Imam pa ze kakih 20 posodobitev
z interneta,+.
Yeznic:\ k
interneta. Stvar je pri meni cisto OK. Imam pa ze kakih 20 posodobitev
z interneta,+.
Yeznic:\ k
3LeR. ::
jst jih tud skoz z neta updejtam. dela bp pa se takoj dobis brez muke vse tanove popravke. res je da posljejo vse podatke o tvoji masini na M$ sam who cares.:D
D3j4N ::
mam problem z win xp.. ko hocem vgasnit racunalnik mi vedno napise zdaj lahko varno .... v vseh windowsih se je sam vgasno pri xp pa ne :'( zakaj ? ve kdo ki bi lahko to kak nastavo al pa kaj
andrej ::
computer management, show hidden devices, enable apm oz. nekaj v tem smislu. bos vido ker je po defaultu disablano.
ToniT ::
Mogoče bo potrebno zadevo vklopit tudi v biosu. (APM oz. ACPI).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP ne ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 1972 (1800) | hubahaba |
» | comp noče ugasnt pod xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1012) | Wolfram |
» | win 2000 shutdownOddelek: Pomoč in nasveti | 825 (635) | markz |
» | Avtomaticno ugasanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1894 (1645) | Highlag |
» | WinXP-samodejni shut downOddelek: Pomoč in nasveti | 831 (710) | andrej |