Forum » Pomoč in nasveti » Fonti v enem programu - Č in Ž ne delata
Fonti v enem programu - Č in Ž ne delata
Tea Time ::
Lep pozdrav.
Imam problem. Instaliral sem program (licenčni), prirejen za slo okolje (gre za en test). Stvar dela normalno, le Č in Ž ne kaže, ampak so neki znaki namesto tega... A ima kdo idejo kako odpraviti? V Wordu itd je vse brez problema. Uporabim iste fonte (arial) in ne gre... Na jetra mi gre. Predlogi so zelo dobrodošli.
Hvala, lp.
Imam problem. Instaliral sem program (licenčni), prirejen za slo okolje (gre za en test). Stvar dela normalno, le Č in Ž ne kaže, ampak so neki znaki namesto tega... A ima kdo idejo kako odpraviti? V Wordu itd je vse brez problema. Uporabim iste fonte (arial) in ne gre... Na jetra mi gre. Predlogi so zelo dobrodošli.
Hvala, lp.
Have a break!
Tea Time ::
Sem že... Ne znajo nič... Verjetno je iz angleščine (prvotna verzija je ang) priredil kdo na zelo na slab način (starost programa je vsaj 5-7 let!)...
Nastavim pisavo arial, times new roman... karkoli - samo ni č,š,ž...
Nastavim pisavo arial, times new roman... karkoli - samo ni č,š,ž...
Have a break!
noraguta ::
a pod reginal and leanguage settings advanced , for nonunicode programs , maš slovenštino naštimano?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Clip Art se dokončno poslavljaOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 7882 (5895) | Matako |
» | [php] PHP -> PDF šumnikiOddelek: Programiranje | 4934 (2094) | mtya |
» | Zakaj ni šumniki v pdf datoteki.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2907 (2808) | lopov |
» | Word pisave v OpenOffice(Linux)?Oddelek: Programska oprema | 1218 (1095) | der_Alte |
» | Težava s spremembo davka v MySQL PHP skripti (skripta inside)Oddelek: Programiranje | 1225 (1027) | darh |