Novice » Grafične kartice » Bitka ATi-ju?
Pšenični ::
Cenejša je že,tako je.Če boste malo pobrskali po netu, boste videli da se prodaja že na več koncih.Zlo v redu morm rečt , ......Poraba je tud na nivoju 512mb različice.
>>><<< ::
Poraba je napram Geforcu precej večja, dve kartici porabita okoli 500 W (še malenkost več).
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Mislu sem za eno kartico-porabo namreč.Tole porabo mislim da bodo do božiča-novega leta krepko zmajnšali.Potem bo pa tole bestbuy.
Mr.B ::
KAj misliš di iam AMD tri različna jedra za procesorje. AMD X2 45W izvedbo 65W ter 85W izvedbo ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
>>><<< ::
Kartica se že prodaja tudi pri nas. Klik
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Icematxyz ::
Zdaj sem ravno razmišlal kaki nonsene se gredo firme.
500 e + za grafično kartico.
Pomoje tudi.
Pa ne leti to na ATI ampak nasploh.
500 e + za grafično kartico.
Pomoje tudi.
Pa ne leti to na ATI ampak nasploh.
Klemzz ::
madonca, prou bi mi pršla 1GB verzija zdej k sm monitor menju sam sm komi za 512MB verzijo skup naklepu €...
Je seveda , boljša je tle ni več nobenega dvoma.Sicer pa kdo ne bi imel grafo z 1g spomina.Jaz se je ne bi branil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD novičkeOddelek: Novice / Grafične kartice | 2274 (2274) | SavoKovac |
» | ATI Radeon HD2900PRO , HD2900GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9732 (6347) | AapocalypseE |
» | Bitka ATi-ju? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 10430 (6428) | Pšenični |
» | pocenitev geforcov serije 88xx in 86xxOddelek: Strojna oprema | 1440 (1121) | dejansan |
» | AMD izdal cenovno ugodne DX10 grafikuljeOddelek: Novice / Grafične kartice | 4216 (3034) | Looooooka |