Forum » Pomoč in nasveti » ikone datotek
ikone datotek
Luka007 ::
Če kdo ve zakaj mi ne kaze ikon na znanih datotekah, mi naj prosim pove, ker me to zelo moti.
za odgovore se v naprej zhvaljujem, LP
za odgovore se v naprej zhvaljujem, LP
- spremenil: Luka007 ()
JOKER ::
Morda smešno vprašanje, ampak .... a imaš kakšen MP3 predvajalnik naložen ?
Ker recimo, ko naložiš Winamp, program zazna svoje datoteke in takrat ti jih prikaže kot jih ima predvajalnik predvidene. To sem dal kot primer !
Občutek imam, da si zbrisal predvajalnik in da se po tem ikone niso prikazale drugače, ker pač ni programa na katerega bi se navezovale.
Probaj svoj MP3 predvajalnik zbrisat iz compa, ter ga ponovno naloži. Sem prepričan, da se bodo ikone prikazale.
Poročaj ....
Lp
Ker recimo, ko naložiš Winamp, program zazna svoje datoteke in takrat ti jih prikaže kot jih ima predvajalnik predvidene. To sem dal kot primer !
Občutek imam, da si zbrisal predvajalnik in da se po tem ikone niso prikazale drugače, ker pač ni programa na katerega bi se navezovale.
Probaj svoj MP3 predvajalnik zbrisat iz compa, ter ga ponovno naloži. Sem prepričan, da se bodo ikone prikazale.
Poročaj ....
Lp
hvala ti =) na to sploh nism pomislu, zdj sm zbrisu pa ponovno nalozil WMP pa zdej dela =)
se enkrat HVALA, LP
se enkrat HVALA, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj mi noče predvajat musk na mp3 predvajalniku?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (955) | binxii |
» | MP3 problem help!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1211) | silvobru |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4376 (2765) | kapca81 |
» | kateri dlančnik naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2574 (2208) | mile |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1835 (1562) | valterz |