Forum » Pomoč in nasveti » undelete particije
undelete particije
Kaboom ::
torej... zbrisal sem dva logična pogona na podaljšani particiji. enega namerno, drugega po pomoti, sicer ne vem kak, kdaj ali pa zakaj... ampak zbrisal sem ga... torej na oni zbrisani particiji po pomoti so Win 2000 Server, na namerno zbrisani particiji pa Win XP.
zdaj me zanima s kakim programom se to da povrnit... in keri je tolko lahek da si kar sam poišče kje se začnejo cilindri particij (tudi tistih ki se jih ne vidi).
in pa nagradno vprašanje: če se ti boot meni vkurči v xpje in jih zbrišeš, zakaj za ***** potem ne moreš več iz tega menuja prit v win2000 ?!?! (napiše da en fajl v root manjka)
zdaj me zanima s kakim programom se to da povrnit... in keri je tolko lahek da si kar sam poišče kje se začnejo cilindri particij (tudi tistih ki se jih ne vidi).
in pa nagradno vprašanje: če se ti boot meni vkurči v xpje in jih zbrišeš, zakaj za ***** potem ne moreš več iz tega menuja prit v win2000 ?!?! (napiše da en fajl v root manjka)
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Združitev particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3141 (2777) | MIHAc27 |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (2020) | solatko |
» | združevanje particij ob instalaciji winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1470 (1385) | vir |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1534 (1292) | misso |
» | zbrisana particijaOddelek: Pomoč in nasveti | 884 (791) | ali3n |