Forum » Hlajenje in modifikacije » Kako regulirati ventilatorja na Geminu II.
Kako regulirati ventilatorja na Geminu II.
nanoleet ::
Imam namen kupit CoolerMaster Gemin II hladilnik za procesor in 2 ventilatorja (verjetno NB BlackSilent XL2 ali Nexus real silent fana). Ne vem kako bi reguliral oba ventilatorja. Razmišljal sem, da bi jih zvezal vzporedno in dal spredaj nek potenciometer.
Mi ostane še kakšna rešitev?
edit: P5K/Deluxe boota brez CPU fana?
Lp.
Mi ostane še kakšna rešitev?
edit: P5K/Deluxe boota brez CPU fana?
Lp.
- spremenil: nanoleet ()
nanoleet ::
Kabel.
kako deluje to? s tem bom verjetno lahko reguliral samo 1 ventilator od dveh (sklepam po rumeni žici)?
kako deluje to? s tem bom verjetno lahko reguliral samo 1 ventilator od dveh (sklepam po rumeni žici)?
steev ::
S tem boš lahko dva ventilatorja priključil na en priključek na matični. Tako da ce ti maticna podpira nastavljanje vrtljajev, potem lahko reguliras dva ventilatorja. Samo itak ima matična vsaj 3 priključke za vent.
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3 pin to 4 pin CPU connectorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3499 (2324) | Miha20 |
» | Kabel PWM Arctic CoolingOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3211 (3073) | JanezH |
» | Iz +12v na +7v modifikacija ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3017 (2521) | Pyr0Beast |
» | Asus P5Q in spreminjanje hitrosti ventilatorjevOddelek: Strojna oprema | 2319 (2239) | sloxl8 |
» | Problem regulacije CPU ventilatorja z matično ploščoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1759 (1453) | SHORTEE |