Forum » Pomoč in nasveti » TV kartica winfast dv2000
TV kartica winfast dv2000
Aero01 ::
Pozdravljeni !
Imam TV kartico Winfast dv2000, ki mi povzroča preglavice...
Prvi problem je slika, ki ni kvalitetna, sicer prijatelj pravi da je bila povsod taka, ko je bil pri komu.
Možno, ampak vseeno se mi zdi zelo slaba.
Drugi problem je glasnost pri gledanju, ki je zelo nizka, namreč sliši se komajda kaj, ko poslušam na slušalke, in takrat mora biti vse naokoli tiho kot v grobu da lahko kaj slišim.
Tretji problem je snemanje. Posneta slika je enaka kakor na ekranu, vendar zvok je eno samo piskanje, in nič drugega, nekaj malega se sliši v ozadju zvok ki bi moral biti posnet, ampak drugače pa samo piska.
Nekdo, ki mu kartica deluje kot je treba, mi je poslal screenshot svojih nastavitev, in jaz sem imel enake že od prej.
Lahko še omenim da so mi svetovali ponovno naložitev softwera in driverjev, ampak spet ponovno čudo, zmeraj ko sem na novo naložil, še tisto kar je prej delalo, potem ni, in tako je bilo dokler nisem formatiral in na novo naložil windowsev. To sem ponovil 3x.
Zelo bom hvaležen za odgovore.
Hvala in lep pozdrav!
Imam TV kartico Winfast dv2000, ki mi povzroča preglavice...
Prvi problem je slika, ki ni kvalitetna, sicer prijatelj pravi da je bila povsod taka, ko je bil pri komu.
Možno, ampak vseeno se mi zdi zelo slaba.
Drugi problem je glasnost pri gledanju, ki je zelo nizka, namreč sliši se komajda kaj, ko poslušam na slušalke, in takrat mora biti vse naokoli tiho kot v grobu da lahko kaj slišim.
Tretji problem je snemanje. Posneta slika je enaka kakor na ekranu, vendar zvok je eno samo piskanje, in nič drugega, nekaj malega se sliši v ozadju zvok ki bi moral biti posnet, ampak drugače pa samo piska.
Nekdo, ki mu kartica deluje kot je treba, mi je poslal screenshot svojih nastavitev, in jaz sem imel enake že od prej.
Lahko še omenim da so mi svetovali ponovno naložitev softwera in driverjev, ampak spet ponovno čudo, zmeraj ko sem na novo naložil, še tisto kar je prej delalo, potem ni, in tako je bilo dokler nisem formatiral in na novo naložil windowsev. To sem ponovil 3x.
Zelo bom hvaležen za odgovore.
Hvala in lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth slušalke - prasketanje in prekinjanje zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1047) | MxxW5 |
» | Izguba slike na ekranuOddelek: Pomoč in nasveti | 1561 (1029) | MihaK3 |
» | Problemi po menjavi hardweraOddelek: Strojna oprema | 952 (785) | KTr1sk |
» | Ni zvoka Asus P5KOddelek: Strojna oprema | 5088 (4152) | Dabl |
» | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7171 (5107) | maxy |