Forum » Zvok in slika » Sb live 1024 in pokanje
Sb live 1024 in pokanje
Daniel ::
Namreč že dolgo časa opažam da mi iz zvočnikov na vsake tolko sekund nekaj poči, ne ravno naglas ampak vseeno moteče.Kaj bi lahko bil vzrok za to in kako to odpraviti?Isti pok slišim ko se Windowsi naložijo preden zaigra uvodno zvok(dobrodošlico).
Hvala za odgovore in LP
WinME
Celeron 600@810
Hvala za odgovore in LP
WinME
Celeron 600@810
- spremenil: Daniel ()
cekr ::
Najprej nam zaupaj še firmo oz. tip veznega čipovja. Ta problem se pojavlja predvsem na Via čipovju. Če imaš Via čipovje, ti lahko pomagam.
Matek ::
Jaz mam vio, pa nič ne poka. Probajte najprej všaltat zvočnike v kakega diskmana, da boste vidl al je res comp kriv.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Matek ::
Aja, drugače pa odvij proc, mogočeti PCI dela na previsoki frekvenci.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Kdor ima Via nabor naj uporabi tale popravek:
vlatency
Do sedaj je zadeva delovala še pri vseh, pri katerih sem zadevo naložil.
vlatency
Do sedaj je zadeva delovala še pri vseh, pri katerih sem zadevo naložil.
Še pred inštalacijo preveri, v katerih primerih ti poka, ker v večini primerov poči, ko se vklopi disk ali CDrom. Zanimivo je tudi, da se zadeva ne pojavlja, če so vklopljeni nekateri starejši CDromi, če pa je vklopljen CDrw, se pa začnejo muke ježove.
Do škripanja prihaja, ker se Via čipovje in SBLive ne ujemata najbolje. To ne reši noben nov gonilnik, ne za Via ne za Creativ.
Do škripanja prihaja, ker se Via čipovje in SBLive ne ujemata najbolje. To ne reši noben nov gonilnik, ne za Via ne za Creativ.
totek24 ::
Jaz mam podoben problem, samo da mam jaz SB Live value in mi skripa samo v Q3 not ;(( In to full skripa, ne da bi samo malo pokalo!:( Drugace pa mi dela vse OK! Mam pa QDI Advance 10T plato z via chipsetom, c1Ghz
Lp, totek
Lp, totek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera plata za DURONA - čipovje ? SIS ALI VIA ?Oddelek: Kaj kupiti | 2245 (1822) | freejack |
» | problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (947) | sash |
» | Speed fan +MSI Turbo2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1324 (1163) | [Default] |
» | ATI TVOddelek: Zvok in slika | 1175 (1024) | Mr.B |
» | VIA 4in1 gonilniki in podobnoOddelek: Strojna oprema | 1364 (1123) | luni |