Forum » Omrežja in internet » Povezava je preko routerja veliko počasnejša
Povezava je preko routerja veliko počasnejša
_@-N-d-Y_ ::
no imam kar veliko težavo.
Moja povezava se preko routerja precej zmanjša... najbolj se vidi v pingu pri igrah le kateri je direkto na modem okrog 40-60 medtem ko preko routerja 600-999.
imam kabelski internet povezave 1024 Down in 512 Up.
Moj router je Linksys WRV 200.
Poizskusil sem že updatat firmware in pa resetirat vendar še vedno ne deluje tak kot treba.
Ko sem ga kupil je vse delovalo tak kot treba... zaj pa to...
Moja povezava se preko routerja precej zmanjša... najbolj se vidi v pingu pri igrah le kateri je direkto na modem okrog 40-60 medtem ko preko routerja 600-999.
imam kabelski internet povezave 1024 Down in 512 Up.
Moj router je Linksys WRV 200.
Poizskusil sem že updatat firmware in pa resetirat vendar še vedno ne deluje tak kot treba.
Ko sem ga kupil je vse delovalo tak kot treba... zaj pa to...
amigo_no1 ::
Pingaj en server v sloveniji (slotech ?) , prvič brez routerja, drugič z njim.
Kakšni so pingi ?
Kakšni so pingi ?
lugre ::
Mam enak router pa mi dela BP. (firmware 1.0.29)
Poglej nastavitve Firewalla (izklopi pa poskusi potem) in Port Forwarding na routerju.
Poglej nastavitve Firewalla (izklopi pa poskusi potem) in Port Forwarding na routerju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ogromen pingOddelek: Pomoč in nasveti | 1892 (1454) | Pentium |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 6013 (2996) | OmegaBlue |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11660 (9171) | Kyou |
» | Težave okoli Routerja - Kje je ProblemOddelek: Omrežja in internet | 2180 (1991) | Pyr0Beast |
» | Težava z routerjem - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 1225 (1097) | clarc |