Forum » Programska oprema » program za izdelavo spletne trgovine
program za izdelavo spletne trgovine
gandolfini ::
pozdravleni!
WEBSHOP
sem cisto nov na tem podrocju in iscem en ucinkovit, enostaven in uporaben program pri izdelavi spletne prodaje, recimo za podobno stran kot je tale klik , skratka web shop bi imel izdelke, opis znamke, kaksen forumcek, nakupovalno kosarico, vse bi potekalo preko placila po povzetju,
bistveno je tako sam da lahko dodas izelek v kosarico, registracija uoprabnikov in pa sprejetje narocila, potem nek generiran odgovor, pa se sama zanesljivost in varnost sistema..
kaksni predlogi..
hvala ze vnaprej
lp, gando
WEBSHOP
sem cisto nov na tem podrocju in iscem en ucinkovit, enostaven in uporaben program pri izdelavi spletne prodaje, recimo za podobno stran kot je tale klik , skratka web shop bi imel izdelke, opis znamke, kaksen forumcek, nakupovalno kosarico, vse bi potekalo preko placila po povzetju,
bistveno je tako sam da lahko dodas izelek v kosarico, registracija uoprabnikov in pa sprejetje narocila, potem nek generiran odgovor, pa se sama zanesljivost in varnost sistema..
kaksni predlogi..
hvala ze vnaprej
lp, gando
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optimizacija API-jaOddelek: Programiranje | 1890 (1123) | AndrejS |
» | Ogromno število neznanih IP-jev v spletni trgoviniOddelek: Pomoč in nasveti | 1200 (910) | SeMiNeSanja |
» | Nakup Motorolinega Moto G telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 6022 (5383) | Reaper |
» | So *ugodne spletne ponudbe* kot je npr. privoscite.si res tako ugodne?!Oddelek: Loža | 4974 (3490) | mojca |
» | sestava baze spletne trgovineOddelek: Programiranje | 1396 (877) | techfreak :) |