Forum » Programska oprema » Dober DOS antivirusnik ??
Dober DOS antivirusnik ??

#000000 ::
Kot iz naslova, rabim kokr tolk dober antivirusnik, ki dela v dosu oz. ki je na boot disketi ali CD-ju. Al pa če se da kako drugač skenirat disk brez da zaženem sistem ??

bluefish ::
nazadnje se spomnim, da je Panda omogočala ustvarjanje nekega rešilnega CD-ja. Je pa bilo že kar nekaj verzij nazaj.

kixs ::
F-Prot...
Ce mislis skenirat NTFS sistem, potem rabis imeti tudi NTFS DOS.
Torej, da se, samo malo zakomplicirano je
Ce mislis skenirat NTFS sistem, potem rabis imeti tudi NTFS DOS.
Torej, da se, samo malo zakomplicirano je

Ta f prot sem probal, je na hiren's boot CD-ju, ampak pomaga nič. Sem dal gor Nod 32, ne more nič spucat, pa še ene par micro scanerjev sem probal, ampak se vsak .exe file okuži čim ga prineseš na disk.
Sej bi disk ven odšravfal samo ne smem k je garancijska nalepka še gor.
Sej bi disk ven odšravfal samo ne smem k je garancijska nalepka še gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()

kixs ::
Potem je pa vprasanje, ce je za tvoje probleme kriv virus.
Za F-prot in ostale, je pametno dobit najnovejse definicije. Drugace imam z F-Protom same dobre izkusnje. Pa verjetno ti ne rabim napisat, da izberi opcijo Desinfect (ups, sem ze)
lp
Za F-prot in ostale, je pametno dobit najnovejse definicije. Drugace imam z F-Protom same dobre izkusnje. Pa verjetno ti ne rabim napisat, da izberi opcijo Desinfect (ups, sem ze)
lp

Jah nč zdele ga mele ewido micro scanner,(preden mi ga je uspel posodobit je blo treba hosts file odpret, k so ble vse antivirusne ipd. domene blokirane) in je kr neki najdu, en kup enih trojancov in dealerjev
Proxy.Delf.an
Proxy.Dlena.ad
Troyan.Dealer.qn itd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win32/TrojanProxy.Mitglieder.NAF in neodzivni programiOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (993) | nicjasno |
» | Linux antivirusOddelek: Operacijski sistemi | 1292 (1176) | Bakunin |
» | Kako odstraniti virus ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2179 (2098) | vonko |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6322 (5347) | BigFoot |
» | Antivirusni program ???Oddelek: Programska oprema | 1518 (1321) | lordgreg |