Forum » Programska oprema » Povezava na server preko službenega računalnika
Povezava na server preko službenega računalnika

Ice-Heki ::
Zadeva je sledeča:
V službi imamo omrežje in v njem spletni strežnik, kjer so shranjeni podatki v MySQL bazah. Do teh podatkov in do skript lahko v službi dostopam preko WinSCPja oz. Putty-a tako da vpišem lokalni IP naslov - 192....
Ker pa do strežnika zunanji dostop ni možen (torej, da bi se od doma priključil nanj) me zanima, če se lahko kako priključim na strženik, če pustim službeni računalnik prižgan (do njega imam zunanji dostop). Operacijski sistem na službenem računalniku je Debian ...
Najbolj se mi gre, da bi lahko od doma uporabljal WinSCP in spreminjal datoteke na strežniku.
Hvala za nasvete
V službi imamo omrežje in v njem spletni strežnik, kjer so shranjeni podatki v MySQL bazah. Do teh podatkov in do skript lahko v službi dostopam preko WinSCPja oz. Putty-a tako da vpišem lokalni IP naslov - 192....
Ker pa do strežnika zunanji dostop ni možen (torej, da bi se od doma priključil nanj) me zanima, če se lahko kako priključim na strženik, če pustim službeni računalnik prižgan (do njega imam zunanji dostop). Operacijski sistem na službenem računalniku je Debian ...
Najbolj se mi gre, da bi lahko od doma uporabljal WinSCP in spreminjal datoteke na strežniku.
Hvala za nasvete
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN in legalnost le-tegaOddelek: Pomoč in nasveti | 4355 (3635) | SeMiNeSanja |
» | Remote desktop + printerOddelek: Omrežja in internet | 2543 (2113) | videc |
» | Povezava z oddaljenim namizjemOddelek: Pomoč in nasveti | 3851 (2657) | slitkx |
» | Dostop domačega računalnika do računalnikov v službi.Oddelek: Omrežja in internet | 1986 (1762) | jan01 |
» | Oddaljen dostop do ADSL routerjaOddelek: Programska oprema | 2086 (1922) | hawky |