» »

Diagnostični programi za Cd enoto

Diagnostični programi za Cd enoto

Boltezar ::

V svojem računalu imam še vedno starosto med CD enotami, Funai E285XA, 8-kratna hitrost, ki je trenutno najstarjši del kompjuterja.Izgleda da starost prinaša težave, saj mi odpoveduje poslušnost pri branju glasbenih in piratskih CD, ker sem zelo lojalen človek, bi rad predno ga pošljem v pokoj, preveril njegovo stanje in če je možno poravil,zato me zelo zanima, če obstaja kakšen programček za diagnostiko CD enot kot tudi možno odpravljanje napak. Za primer, če ugotovim da se starca ne da rešiti, bi bil vesel kakršnegakoli nasveta s čim ga naj zamenjam, vrjetno kakšno DVD enoto?
LP Boltezar

McHregec ::

najdu ga boš pod download :D

luni ::

jah verjetno se ti res ne splaca kupovt vec navadnega CDja... ceprav se niso DVDji razsirjeni je po moji filozofiji dobro biti pripravljen na prihodnost ane...
Artificial Intelligentia

Ribicija ::

Luni: Sicer je res da je dobro biti pripravljen na prihodnost, vendar je pa škoda dati ven 28kSIT ali pa še več za nekaj kar neboš izkoristil.
Po moje se DVD splača samo če boš dejansko ful gledal DVD filme, drugače pa si nabavi navadni CD ki pa naj bo TEAC. Po mojih izkušnjah so najboljši.

lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NAJNOVEJŠI SOCKET za AMD procesorje

Oddelek: Kaj kupiti
191718 (1560) DarwiN
»

Barebone PC za dnevno sobo

Oddelek: Kaj kupiti
262762 (2111) greatdrakon
»

Nadgraditev računalnika

Oddelek: Kaj kupiti
432145 (1325) TOP
»

Pomagajte prosim! Zgubljena med ponudbami laptopov...

Oddelek: Kaj kupiti
8975 (975) pkrzic
»

DVD-RAM2

Oddelek: Strojna oprema
91506 (1346) Poldy

Več podobnih tem