Forum » Programska oprema » win 98 se ne zazene
win 98 se ne zazene
boss_y ::
Problem je v tem, ko se začnejo winsi nalagat in se prikaže logo, takrat zamrznejo. Če pa dajem escape, da vidim v ozadju kaj se nalaga, se pa brez problema naložijo. Imam boot win98 in win xp, xp-ji pa ne delajo tezav. Kaj bi lahko bilo?:\
Spajky ::
Lahko, da je logo.sys fajl okvarjen, najdi drugega...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky ::
poglej na winCD nekje v *.cab fajlih je ali pa ga vzami z kakega drugega kompa..8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
boss_y ::
A mi ga lahko en pošle namejl. K jest tega logota nikjer ne najdem. Čist tema!;((
V winsih so samo eni logow.sys pa logos.sys, ta dva sta za ugašanje rač., za zaganjanje pa nič. Ne vem več sploh?!
V winsih so samo eni logow.sys pa logos.sys, ta dva sta za ugašanje rač., za zaganjanje pa nič. Ne vem več sploh?!
McHusch ::
v datoteko msdos.sys dodaj vrstico BootLogo=0. Lohk pa tut prvo probaš z drugimi driverji za grafično bootat, če je to to, sam ne verjamem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne boota v win98 - prosim za kako idejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1270) | Han |
» | Zamenjava slik pri zagonu računalnika in Windows-evOddelek: Programska oprema | 3581 (3326) | Azrael |
» | Dual Boot DOS+W98Oddelek: Operacijski sistemi | 927 (899) | gumby |
» | NA POMOC! huda carovniska tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1110 (841) | kokoon |
» | zamenjava win slikeOddelek: Programiranje | 957 (834) | Lunik |