Forum » Operacijski sistemi » [Windows][Vista] Omejena povezljivost
[Windows][Vista] Omejena povezljivost
mjlyte ::
Lp......
Imam problem z mrežno kartico v visti in sicer imam omejeno povezavo, tako, da se nikakor ne morem spravit na internet....poizkusil sem že vse možne varijante....vpisovanje strežnikov, novi driverji za mrežno 100X reset 3X različna VSITA in vsepovsod je omejena povezava za dostop do net-a.....ali ima mogoče kdo kakšno rešitev...
Aja plato imam asusovo in je kompatibilna z xp tako da to mi ne dela težav tudi samodejno naloži vse driverje, zvok, grefika, mrežna...., priklapjam se pa direktno z modemom
Havla za odgovore...., nasvete....
Imam problem z mrežno kartico v visti in sicer imam omejeno povezavo, tako, da se nikakor ne morem spravit na internet....poizkusil sem že vse možne varijante....vpisovanje strežnikov, novi driverji za mrežno 100X reset 3X različna VSITA in vsepovsod je omejena povezava za dostop do net-a.....ali ima mogoče kdo kakšno rešitev...
Aja plato imam asusovo in je kompatibilna z xp tako da to mi ne dela težav tudi samodejno naloži vse driverje, zvok, grefika, mrežna...., priklapjam se pa direktno z modemom
Havla za odgovore...., nasvete....
- spremenilo: CCfly ()
Ice-Heki ::
Si že vzpostavil povezavo z internetom? Ti napiše če greš v Start -> Connect To tvojo povezavo z internetom?
Izi ::
Si pomislil, da je lahko težava v modemu in ne v Visti.
Resetiraj modem, ga ugasni za nekaj časa in ponovno zaženi.
Kdo je tovoj ISP ?
Ali imaš kabelsko, ADSL, VDSL, optiko ?
Ali si menjal mrežno kartico?
Da nimaš morda modem zaklenjen na določeno mrežno kartico pri tvojem ISP-ju in bi moral spremeniti MAC naslov ?
Resetiraj modem, ga ugasni za nekaj časa in ponovno zaženi.
Kdo je tovoj ISP ?
Ali imaš kabelsko, ADSL, VDSL, optiko ?
Ali si menjal mrežno kartico?
Da nimaš morda modem zaklenjen na določeno mrežno kartico pri tvojem ISP-ju in bi moral spremeniti MAC naslov ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TEŽAVE Z INTERNETOM wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 678 (650) | d4vid |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2189 (1843) | ...:TOMI:... |
» | Omejena povezava - kabelski internetOddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1248) | blackbfm |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3092 (2391) | M-XXXX |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 4002 (3798) | imagodei |