Forum » Zvok in slika » HD slika na LCD TV
HD slika na LCD TV
Tsunami ::
Pozdravljeni...
Zanima me ena stvar kupil sem LCD TV Philips 82 diagonala...pa me zanima če bi se dalo gledat vse programe v HD...mislim da se da, ampak bi moral kupiti kao nek HD decoder...to mi je rekel trgovec v merkurju.
P.S prosim za še vaše mnenje
Lp Tsunami
Zanima me ena stvar kupil sem LCD TV Philips 82 diagonala...pa me zanima če bi se dalo gledat vse programe v HD...mislim da se da, ampak bi moral kupiti kao nek HD decoder...to mi je rekel trgovec v merkurju.
P.S prosim za še vaše mnenje
Lp Tsunami
boris22 ::
Ti imaš samo hd sprejemnik. Rabiš pa še hd izvor (internet tv, video v hd ločljivosti na pcju, blue ray ali hd dvd medij...) in player (hd dvd,blue ray, hd sat sprejemnik).
yurch ::
še dobr da ti ga ni prodal :D
Hd ločljivost lahko trenutno spremljaš na t-2 tv 3je programi, blu ray na ps3 ali predvajalnikih, hd-dvd na predvajalniku toshiba, nekaj blu ray filmov imajo v big bangu, na satelitski s posebnim paketom sky varjanta, igraš igre na ps3, xbox 360, pc, ali pa posnetke iz hd digitalne kamere, upscaling dvdje iz posebnih dvd predvajalnikov. To je vse kar imaš trenutno v SLO legalnega.
Hd ločljivost lahko trenutno spremljaš na t-2 tv 3je programi, blu ray na ps3 ali predvajalnikih, hd-dvd na predvajalniku toshiba, nekaj blu ray filmov imajo v big bangu, na satelitski s posebnim paketom sky varjanta, igraš igre na ps3, xbox 360, pc, ali pa posnetke iz hd digitalne kamere, upscaling dvdje iz posebnih dvd predvajalnikov. To je vse kar imaš trenutno v SLO legalnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blu-Rayji na Japonskem vedno priljubljenejšiOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 5010 (3634) | PaX_MaN |
» | Blu-ray FTW: Warner opustil podporo HD DVD formatu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 15820 (11788) | SmeskoSnezak |
» | Vse o High Definition + xbox 360 HD DVD review (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8851 (6426) | trdoreh |
» | HD-DVD pridobiva?Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 6221 (4453) | Stepni Volk |
» | Prvi HD in Blu-ray filmski naslovi so tuOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 4707 (3730) | CaqKa |