Forum » Programska oprema » [Word] Čarovnik za dokumente v Wordu 2000
[Word] Čarovnik za dokumente v Wordu 2000
Ice-Heki ::
Zanima me, kako bi naredil podobnega čarovnika kot je tisti, ki nam v Wordu 2000 (in novejših) omogoča izdelavo, npr. Brošure, letaka, faksa ...
Ko kliknemo NOV DOKUMENT se nam odpre čarovnik, v katerem potem po korakih vpisujemo podatke (v prvem koraku, npr. naše podatke, v drugem podatke prejemnika, v tretjem naslov ...) in potem ko končamo se te podatki prenesejo v glavo / nogo, na prvo / zadnjo stran ...
Mogoče kdo ve za kak tutorial na to temo?
Ko kliknemo NOV DOKUMENT se nam odpre čarovnik, v katerem potem po korakih vpisujemo podatke (v prvem koraku, npr. naše podatke, v drugem podatke prejemnika, v tretjem naslov ...) in potem ko končamo se te podatki prenesejo v glavo / nogo, na prvo / zadnjo stran ...
Mogoče kdo ve za kak tutorial na to temo?
Ice-Heki ::
V katerem jeziku?
Moj čarovnik bo v slovenskem ...
Za Slovensko & Angleško različico Worda
Tutoriali pa so lahko v Slovenskem, Angleškem, Francoskem, Hrvaškem (te razumem), če so slike zraven pa še v Nemškem jeziku
Moj čarovnik bo v slovenskem ...
Za Slovensko & Angleško različico Worda
Tutoriali pa so lahko v Slovenskem, Angleškem, Francoskem, Hrvaškem (te razumem), če so slike zraven pa še v Nemškem jeziku
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | setup.exe: slovenščina ali angleščina?Oddelek: Loža | 2919 (1915) | Phantomeye |
» | Sinhronizacija podatkov iz Excela v WordOddelek: Programska oprema | 3202 (2741) | jukoz |
» | brezplačni program za izdelavo spletne straniOddelek: Programska oprema | 20957 (8663) | m!cho |
» | Generator word dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (884) | Pina |
» | Pršenje podatkov v WorduOddelek: Programiranje | 1504 (1398) | schwarzvald |