Forum » Pomoč in nasveti » ipod nano
ipod nano
lan_zbacnik ::
zivjo mene pa zanima kaku nej dam igrce na nanota, pa ce se jih sploh da?
ze vnaprej hvala za odgovor.
ze vnaprej hvala za odgovor.
- spremenil: lan_zbacnik ()
robbe ::
Zagotovo ti je v užitek :P No, mislil sem da misli na igrice, ki jih lahko kupiš v iTunes Music Store. Če si daš pa Linux gor pol pa tud predvajanje videa na nanu ni problem.
gumby ::
hehe, malce vecji ekran ne bi skodil, to je res... pa se kaka tipka
mam pa rockbox gor, da mi lahk predvaja vorbis.
edit: rockbox sam ze vsebuje cel kup igric (tetris, minesweeper, sudoku...), ki se jih celo da igrat brez muke
mam pa rockbox gor, da mi lahk predvaja vorbis.
edit: rockbox sam ze vsebuje cel kup igric (tetris, minesweeper, sudoku...), ki se jih celo da igrat brez muke
my brain hurts
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
fulgur ::
Bom kar tule vprašal! Imam en velik problem! Danes se mi je zgodilo, da mi je ena slušalka od original ipod nano slušalk nehala delovati. Problem je v kontaktu v bananci in ne v sami slušalki. Sedaj ne vem kaj lahko naredim. Ali se za to da uveljavljati garancijo?
Hvala vam za pomoč pa doma pozdravte!!!
Hvala vam za pomoč pa doma pozdravte!!!
krentam ::
Flugur kupi nove slušalke LOL :D
E8500, 4850 1 GB, WD Caviar Green 1Tb, GIGABYTE EG41MF-US2H
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mp3 player - visji cenovni razred?Oddelek: Kaj kupiti | 2404 (1942) | mare92 |
» | Test iPoda Shuffle druge generacijeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3666 (2955) | MitjaP |
» | MP3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2456 (2037) | Poldy |
» | Novi produkti iz Apple-ovih logov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11656 (9850) | BladE_ |
» | iPod nano 1 GBOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4616 (3591) | klemen22 |